- Зведений відгук із відкритих джерелДля боротьби з постакне та нерівним тоном шкіри покупці дедалі частіше обирають цю сироватку як м'яку альтернативу агресивним засобам. Продукт привернув увагу аудиторії завдяки поєднанню 5% ніацинаміду та рослинних екстрактів, що забезпечують ефект здорового сяйва без подразнень.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники чутливої шкіри відзначають, що гелева текстура вбирається миттєво, не залишаючи липкості чи відчуття плівки навіть під макіяжем.Користувачі часто хвалять засіб за здатність вирівнювати тон, зауважуючи, що обличчя виглядає свіжим, ніби після спа-процедур, а постакне поступово світлішають.Деякі покупці попереджають про можливий ефект purging у перші дні використання, коли через дію ніацинаміду з'являються тимчасові почервоніння.У відгуках нерідко згадують, що освітлення пігментації відбувається досить повільно, тому для видимого результату потрібно набратися терпіння щонайменше на місяць.Переваги: Миттєве вбирання без липкостіЕфект здорового сяйваЗручна туба з дозаторомНе провокує жирний блискПідходить для чутливої шкіриНедоліки: Повільний ефект освітленняДозатор може затинатися з часомРизик скочування при нанесенні товстим шаромСпецифічний хімічний запах
- алина с***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear
Стосовно свого попереднього коментаря, приношу свої вибачення продавцю . Більш детально вивчивши данний продукт , зрозуміла що користуватися буду. Єдиний мінус, це тільки те що пімпа працює не ідеально . В користуванні поки не можу сказати, як подіяв . Але ніяких алергічних реакцій ,тощо не викликає. Засіб відповідає вимогам.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Лілія А***
То це підообка чи ні?
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear
все ціле, гарно запаковано. Поклали подаруночки, дякую дуже приємно!! Товар супер, все як в описі.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear
Чудовий магазин та швидка відправка. Приємно було також отримати подаруночки Буду замовляти ще
Про товар: сироватка супер, виправдала всі мої сподівання.- Переваги:
- Приємний сервіс, швидка відправка, чудовий товар)
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear
Гарна сиворотка
- Переваги:
- Всі
- Раїса Х***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear
Сыворотка супер! Всем советую, увлажняет и подсушивает прыщи одновременно, быстро работает.
- Даша
Це оригінал? Дякую
Відгуки про товар у інших продавців