- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Може після ковіду нюх такий став, бо інші члени родини не чують це. Але це іноді, зазвичай нюхаєш і все норм, гарно. Але іншого разу про всяк візьму інший аромат.
- Переваги:
- гарно працює, класна фірма, завжди підтверджена ефективність
- Недоліки:
- запах іноді трохи нагадує ті трави, на які пісьнули гірські мешканці.
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан. Дякуємо за детальний відгук! Розуміємо, що після COVID нюх може сприймати запахи трохи інакше, і цінуємо, що ви зазначили як позитивні, так і ті моменти, які можна покращити. Раді чути, що продукт ефективний і вам подобається фірма. Ваші зауваження щодо запаху обов’язково будуть передані команді для вдосконалення. Дякуємо, що обираєте нас!
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався, після прання речі м'якенькі , без різкого запаху.
- Переваги:
- Приємний ледь відчутний запах
- АляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб, після полоскання мягка тканина, легкий запах,який при висаханні зникає
- Переваги:
- Легкий запах
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як завжди супер
- Переваги:
- Приємний аромат, помʼякшує рушники
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Речі м'які, приємний аромат, м'які речі після прання , після висихання не залишається аромату .
- Чернявська Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах слабкий, майже не відчувається. При тому що я не люблю інтенсивних ароматів. Кондиціонери не використовую. Взяла спробувати. Ніякого ефекту не помітила.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю !
Кондиціонер у флаконі має приємний запах. Пробували додавати рекомендовану дозу, подвійну та потрійну кількість — значного покращення ефекту не помітили. Після прання аромат на білизні залишається дуже слабким. Білизна стає м'якою, алергічних реакцій не викликало. - Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався
- Леся Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На жаль, в Карпатах не була, порівняти не можу. Але цей аромат кондиціонера - кайфовий. Ніжний, залишає ледь відчутний запах на речах.
- Переваги:
- Укр, аромат
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аромат ну дуууже приємний)). Махрові рушничкі, після прання з цим кондиціонером, м'якенькі, приємні на дотик і приємно пахнуть
- Переваги:
- Класний аромат, м'якенькі рушничкі
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила кондиционер в мае, пишу отзыв спустя несколько месяцев использования. Аромат и состав хорошие, за это две звезды. Спустя недолгое время использования появились непонятные белые комки, вроде осадка. Впервые вижу такое в кондиционере для белья. Фото прилагаю
- Переваги:
- Легкий аромат, хороший состав
- Недоліки:
- Изменился вид жидкости
- Катерина З***
У меня такое было с кондиционером Фрош. Он скис, скорее всего. Наверное, все натуральные кондиционеры скисают через некоторое время после открытия.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені дуже подобається
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дитини купляємо продукцію тільки цього виробника. Пральний порошок, ополіскувач, кисневий відбілювач та мило. Без фосфатів, не викликає алергії. Головне - український виробник.
- Переваги:
- Екологічна продукція без фосфатів. Безпечна для людини та природи
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш вибір
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах легкий, ненавязчивый. Очень понравился. Добавляю даже при стирке вещей ребенку. Порошок и мыло использую для ребенка тоже этой фирмы.
- Переваги:
- Зроблено в Україні
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Засіб врятував халат (думали вже викидати) мого чоловіка, тепер він не б'є його струмом)). Засіб працює! Рекомендую!
- Переваги:
- Антистатичний ефект працює! Приємний, не різкий аромат.
Представник постачальникаДоброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш вибір.
- Ангелина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Из всей серии больше всего душа легла именно к этому. Очень довольна.
- Переваги:
- Нежный аромат, ненавязчивый.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ангеліна. Дякуємо за Ваш вибір.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Антистатический
- Переваги:
- Приятный запах
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш вибір.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насправді чудовий кондиціонер, який справляється із своїми функціями на всі сто відсотків. Приємним є легкий ненав'язливий аромат. Речі після нього приємні на дотик, має прекрасний антистатичний ефект. Ну, і екологічний. Рекомендую.
- Переваги:
- легкий приємний запах, антистатичний ефект
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анно. Дякуємо за Ваш вибір.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший кондиционер, запаха практически не имеет, справляется со своей задачей, а главное экологичный состав
- Переваги:
- Состав, отсутствие запаха
- Лаура М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Nadya U***Продавець: Rozetka
Ужасный, запаха вообще нет, вещи скомканые и вообще не мягкие. Решила изменить фроше, и попробовать что-то новое......не советую
Представник постачальникаДоброго дня, Надія, дякуємо за Ваш вибір. Кондиціонер для білизни виконує дві функції :пом'якшення та зняття статичного електризування. Якщо тканина виглядає зім'ятою, це може означати ,що в склад тканини входять синтетичні волокна які не витримують прання вище 50 градусів. Ми використовуємо мінімальну кількість віддушки.
- Ольга И***Продавець: Rozetka
Отличный кондиционер с приятным ароматом свежести. Имеет антистатический эффект благодаря чему мои свитера перестали электризоватся. Махровые полотенца мягкие и приятные на ощупь.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- аромат, расход
- Недоліки:
Представитель компанииДобрый день. Спасибо за покупку и отзыв.