Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Гель для вмивання Comex Для сухої та нормальної шкіри 250 мл (4820230953657)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Василюк Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гель дуже гарно піниться, економний, не сушить шкіру.

Переваги:
    Якість

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Аліса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гель суперовий! Ніжно вмиває, не пересушує шкіру, після використання приємне відчуття свіжості і чистоти. Взяла одразу 2 шт по по акції був)) рекомендую всім хто піклується по свою шкіру обличчя

Переваги:
    Ніжний догляд
    Недоліки:
    Жодних проблем

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тональний крем змиває добре. Після нього шкіра мягенька

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре змиває косметику. Не стягує шкіру

• Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гель для вмивання підійшов і сподобався. Добре очищає шкіру, добре змивається, має легкий ненав'язливий аромат трав, шкіру після застосування не сушить і не стягується.

Переваги:
    Натуральні компоненти

• Света К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зачем писать для снятия макияжа? Ничего не смывает. Гелем умылся, потом лосьоном снимать макияж!!!

Переваги:
    Не нашла
    Недоліки:
    Выброшенные деньги

Добрий день. Гель повністю натуральний. Та діє більш м'яко. Для більш стійкого макіяжу радимо використовувати перед вмиванням Міцелярну воду Comex _ посилання_

• Нюта А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный гель, мне, для сухой кожи прям очень понравилось.

Переваги:
    Приятный запах.
    Недоліки:
    Не выявлено

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!