- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Розміри: 70x130 см
Хороший рушник, але не гарний колір, наче вилиняв
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фісташковий. Розміри: 70x130 см
Полотенце добротное
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фісташковий. Розміри: 70x130 см
Гарна якість. Сподобався
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий. Розміри: 50x90 см
Погано впитує вологу
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шоколадний. Розміри: 50x90 см
Щиро вдячна. Швидка доставка. Якісне обслуговування.
- Переваги:
- Рушник м’який, приємний на дотик. Колір відповідає тому, що на фото.
- Недоліки:
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розміри: 70x130 см
Понравилось, мягонькое, цвет похожий, но чуть насыщенней. Рекомендую
- Переваги:
- Очень приятное на ощупь
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шоколадний. Розміри: 50x90 см
Полотенце внешне очень понравилось.
- Переваги:
- Красивый цвет, аккуратно пошито.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Іванна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розміри: 70x130 см
Взяла 4 шутки всех цветов , очень мягкие и приятные к телу , нам понравились
- Переваги:
- Размер и метериал
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Шоколадний. Розміри: 50x90 см
Фото
Я знал заранее, что качество полотенца будет отличное, т.к. это далеко не первое полотенце данной торговой марки, приобретённое мной на Розетке. И, как обычно, качество оказалось на высоте: швы ровные, а само полотенце плотное и добротное. К тому же оно очень симпатичное (что для меня очень важно): красивый цвет и рельефный бордюр (с одного края полотенца). Кроме того, цена за такое качество довольно-таки привлекательная. Не могу сказать, что меня радуют ограничения на некоторые товары, т.е. когда заказать можно лишь несколько единиц, а не одну, но в данном случае я нисколько не пожалел о том, что заказал две единицы.
- Алёна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Розміри: 70x130 см
Отличное полотенце! Красивый пудровый цвет, большое и мягкое, хорошо впитывает влагу. Довольна покупкой :)
- Переваги:
- Большое, мягкое, красивое, доступная цена
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ТоняПродавець: Rozetka. Колір: Фісташковий. Розміри: 70x130 см
Замовила рушник молочного кольору. Якийсь хороша, але питання до кольору, він зовсім не такий, він коричневий. Ну добре, забрала. На днях замовила фісташкового кольору , і він теж дууууже відрізняється від фото. Колір не такий ніжний зелений, як на фото, а брудний зелений, темний. Тому відмовилась. Робіть фото натуральне, без обробки, щоб люди розуміли, що на них чекає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Колір