Відгуки покупців про Шампунь Schauma Свіжий Об'єм з екстрактом водяної лілії 400 мл (4015001013610)
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мені підійшов.
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь Шаума після зміни дизайну флаконів втратив практично всі свої якості, наприклад, в цьому варіанті абсолютно немає ніякого об'єму, навіть навпаки - волосся стає якимось неживим, неможливо зробити укладку. Є з чим порівнювати - темно-зелений флакон Шаума пуш-ап - от цей дійсно надавав волоссю пишність, слухняність при укладці. Але його "знято з виробництва" - схоже, змінилися власники марки чи ще з якоїсь причини і шампуні Шаума стали непотребом.
- Переваги:
- М'який запах, добре піниться.
- Недоліки:
- Зовсім не відповідає заявленому в описі - об'єму не додає.
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
оперативна доставка, - всім дуже дякую
- Переваги:
- Якісний шампунь, для мого волосся підійшов
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: VizOK.maket. Об'єм: 400 мл
Шампунь забрала,но она не такая как я заказывала на фото.
Ту что мне прислали у нее другая консистенция- Продавець VizOK.maket
Дякуємо за звернення. Хочемо звернути вашу увагу, що упаковка шампуню була змінена виробником. На жаль, іноді виробник не інформує про такі зміни заздалегідь, тому ми не змогли попередити вас про це. Щодо консистенції, це залежить від виробника, і інколи можуть бути незначні відмінності.Перепрошуємо за ситуацію і дякуємо за розуміння!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Нормальний шампунь, запах приємний але не набридливий.
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Швидка відправка .Дуже сподобався запах.Гарно милиться.Завжди використовую цю марку.
- Переваги:
- Свіжий аромат
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже класний шампунь. Дійсно все так, як у попередніх відгуках писали. Не сушить шкіру голови, добре піниться, волосся гладке і легко розчічується.
- Переваги:
- Не сушить шкіру голови і коси, приємно пахне
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мои волосы тонкие, натуральные, русые. Для меня в шампуне важны 2 вещи. Это что бы не чесалась голова, и не выпадали клочьями волосы в процессе мытья. Эта шампунь мне подошла. Второй раз попробую Schaumа с розмарином, для тонких слабых волос.
- Переваги:
- Не чешется голова, и не выпадают волосы
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Хороший шампунь! Обьем реально додает. Но запах слабый, в сравнении с другими, той же марки.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличная шампунька! Обьём додаёт и волосы мыть можно реже. Меньше жирнятся.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь, приятный запах, цена хорошая
- Оксана К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мій улюблений шампунь
- Переваги:
- Густий
- вікторіяПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
в мене фарбоване ,а отже й як наслідок тонке волосся
цей шампунь мене задовільняє, не пересушує волосся ,
великий обєм і сам шампунь густий та гарно піниться
після нього гарно розчісується та пахне волосся- Переваги:
- вище перечислела
- Недоліки:
- їх немає
- Ирина Т***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мега объёма не заметила на моих тонких мелированых волосах).
Пенится отлично.Запах приятный,хватает небольшого количества,чтобы помыть голову- Переваги:
- Промывает, не пересушивает кожу головы, волосы мягкие и объемные, не путаются. Я лично очень довольна.
- АнастасіяПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Відмінний шампунь, як для мас-маркету. Промиває добре, не пересушує шкіру голови, волосся м'яке і об'ємне, не плутається. ЮЯ особисто дуже задоволена! У мене довге пофарбоване волосся. Рекомендую!
- Переваги:
- Запах приємний, вистачає невеликої кількості, щоб помити голову за 1 раз.