Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ручка кулькова Bic Cristal Up з білим шестигранним корпусом Чорна (bc949880)

Оцінка користувачів 0/5
  • Володимир П***
    Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Білий. Кількість в упаковці: 20

Класні ручки, рекомендую, виробник завжди на висоті. Чіткість ліній мене вражає

Переваги:
    Якість, дизайн, чіткість ліній
  • Олег М***

Гарний набір якісних ручок для активного та комфортного письма. Добре сидить в руці, тонка та акуратна лінія, гарний ресурс рідного чорнила, часто їх обираю через високу надійність та довговічність

Переваги:
    Виробник та комфорт
  • Лилия Е***
    Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Білий. Кількість в упаковці: 20

Вигідний набір ручок від перевіреного виробника, який вкотре не підводить. Комфортне письмо, зручно сидить в руці та має хороший ресурс, це знахідка для офісу

Переваги:
    Виробник та комфорт
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олександр А***

Я завжди дуже багато пишу, тому намагаюся завжди купувати набір ручок, бо так дешевше та надовше вистачає. Замовляю лише ці ручки, бо незважаючи на свою копійчану вартість вони мають безліч переваг. Дуже добре, що чорнило хороше, м'яко пише та просто миттєво висихає. Ручка дуже маленька та ідеально лежить в руці, мозоль не натирає. Кращих годі й шукати, однозначно раджу до покупки.

Переваги:
    Ціна, чорнило, зручні, компактні, набір, якісні
  • Марія К***

Хороший комплект гелевих ручок. Пишуть досить тонко, але гарно. Розписавши ручку вона пише безперебійно, якісно, не тече. Є можливість поміняти стержень. З мінусів: шкода, що немає резинки на тому місці, де тримають ручку, при частому письмі набирає палець

Переваги:
    Зміна стержня; не тече
    Недоліки:
    Немає резинки для пом’якшення під час письма
  • Олег К***

Заказал себе в офис этот набор шариковых ручек BIC Cristal Up Синий 1.2 мм 20 шт. Все понравилось! Ручки пишут хорошо, в руке лежат удобно, комфортные при длительном использовании. Смотрятся стильно и красиво, по цене набор доступный. РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Хорошо пишут, удобно лежат в руке, красивый дизайн, доступная цена