- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x180 см
Жахлива якість. Коли вирішила попрати чохол, він сів і цей звичайний паралон пішов хвилями.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Нічого гарного. Чохол, який чіпляється постійно. Викинуті гроші
- Дей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Ніби й не поганий, але болить спина.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
Добре
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- КАРІНА П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Товаром задоволена , дуже зручно спати
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Комфортний
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см
Гарний топер. Тепер встаю зранку без болю в спині.
- Переваги:
- Легкий і зручний. Досить пружний.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуДоброго дня! Дуже приємно, що вам спадобався)
- СнежанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 180x200 см
Моя спина сказала мені дякую.Це чудо,така річ і так змінила мій сон в кращу сторону.Зручний.
- Переваги:
- Дуже зручний.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! За ці гроші топпер дійсно ТОП! Не зважаючи на демократично ціну, використавуємо в ньому дуже якісну піну, це впливає як на комфорт, так і на термі служби.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Купляв на диван.Диван майже новий,але твердий.Реально стало краще спати,Не дуже вірив,що топер підвищить комфорт сну,але це факт,спати стало набагато краще,м'якше.
- Переваги:
- Добре,що придбав
- Недоліки:
- Не знаю
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см
Все дуже якісно! Як власне завжди у цього виробника;)
Зручніше було би отримувати матрас у скрученому вигляді.
Представник брендуДоброго дня. Дякумо за ваш відгук. Сподіваємося будемо радувати вас і в подальшому. Що до скрутки - подамо пропозицію на виробництво.
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x200 см
Абсолютно розчарована товаром. Після першої ж ночі використання зрозуміли на скільки він не якісний. Чохол з дуже неякісної і неприємної тканини через що при використанні відчутне постійне противне рипіння тканини об полон. До того ж чохол постійно з'їжає при використанні. Загалом це не перший мій товар MatroLuxe проте повне розчарування.
- Недоліки:
- Чохол неякісний
Представник брендуДоброго дня! дякуємо за зворонтій зв'язок. Обов'язково спробуємо вирішити проблему із чохлом..
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см
Отличный!
Представник брендуДякуємо за відгук. За свої гроші - дійсно топ.
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см
Быстро доставили , никакого неприятного запаха , чехол сьемный очень удобно , мягкость идеальна для моего поясничного остеохондроза , да и цена бютжетная , очень довольна !!
- Переваги:
- Все супер !!
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Цей топер Дійсно зарекомендуваав себе як один із найкращих у своєму ціновому сегменті.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Це наш перший топер ,тому порівняти ні з чим, але ми їм залишилися задоволені. Брали для сина 10 років на новий диван, тому потрібен був саме такий невисокий. Спочатку здається, твердим і не зручно, но потім звикаєш і не хочеться навіть вставити.
- Переваги:
- Легкий, розмір відповідає заявленому.
- Недоліки:
- Це більш побажання , а не недолік. Прийшов в розгорнутому вигляді, не зручно було нести. Дякую працівникам Розетки помогли його звернути та скотчем обмотали.
Представник брендуДоброго дня, дякуємо за ваш відгук. Цей топер є лідером в цьому сегменті. Що до скрутки, він транспортується у розгорнутому вигляді, але вдому можна зберігати в скрутці.
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см
Дуже зручний. Відповідає очікуванням.
- Переваги:
- Відповідний розмір, гарне пакування, якість
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Хороший,мягкий матрас
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см
Качество товара хорошее. Все параметры соответствуют описанию. Выспалась отлично!)
- Переваги:
- Хорошая жесткость. Плотный, приятный на ощупь чехол на змейке.
- Недоліки:
- Пока нет
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Хороший топпер, пришло то что и заказывал, проблем никаких нет. Жаль что не чехла-сумки в комплекте. Это наверное его единственный недостаток
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см
такое себе, шов съехал на сторону, через неделю использования появились катышки, летом спать на нем жарко, без него лучше
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см
Месяц спим на нем, что могу сказать, это чудо стоит каждой копейки, и качество соответствует цене, да и описание соответствует) для небольших коррекций изъянов-идеально.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см
Мені подобається. Це перший топер, що я придбала.Головна перевага у тім, що потрібен був саме такий розмір для дивана.
- Переваги:
- Наявність різних розмірів
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук, ми дуже раді що вам сподобалось.
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см
2 недели спим на нем. И так, покупали для коррекции старого дивана, пружины очень чуствовались, положи сверху-отличный топпер, в меру мягкий и твердый, только положительные эмоции. Смело рекомендуем… не поняла негативных отзывов, это НЕ МАТРАС, ЭТО ТОППЕР
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см
Користуємось вже півроку - нічого поганого сказати не можу. За свої гроші дуже гарний топер.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Повністю вирівняв влежаний матрац. Спати одне задоврлення
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня Оксана . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 70x190 см
Звичайний, гарний недорогий топер. В мене це вже третій. Дійсно спати стало зручніше. Вивітрився за день.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- За такі гроші недоліків немає
Представник брендуДоброго дня Вадим . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Получил сегодня этот футон. В принципе как для футона по такой цене то ничего. Покупался для сглаживания неровностей между двумя матрасами на кровати. Вроде бы неплохо. Для серьезных перепадов, типа на старых диванах не подойдет. Если положить на пол, то лежать удобно.
По толщине не соответствует. По длине/ширине -.- Переваги:
- Качественный чехол, на молнии , резинки для фиксации.
- Недоліки:
- Не соответствует толщине. Блок внутри 2.5 см толщиной, похож на обычный поролон. Все остальное чехол. Все вместе 3.5см.
- ольга
Чому на українському сайті допис іноземною мовою?
- Оля
який допис?
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
До цього я брав топер майже вдвічі дорожче і якщо чесно між ними різниця не суттєва по якості і пружності, хоча можливо з часом проявиться.
- Переваги:
- М'який, якісний на перший погляд чохол, розміри і товщина такі як вказано
- Недоліки:
- Упаковано незручно - не скручено в рулон
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс. З приводу упаковки передамо побажання на виробнитство.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x180 см
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см
Як на мене, непрактична інвестиція - різниця "з" і "без" - мінімальна. Дешевше постілити ковдру ))
- Переваги:
- Виглядає норм, якість виконання гарна.
- Недоліки:
- Занадто м'який не тримає форму і навантаження взагалі.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук, нам шкода що він вам не підійшов, лише зауважу що данний топпер на сам перед використовується для пом'якшення спального місця, як що вам було потрібно вирівняти або згладити перепади то потрібно обирати топпери які містять кокос
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Дуже мякий та якісний топпер. Нарікань немає. Лише поверхя, на яку потрібно його поставити, повина бути більш-менш нормальною.
- Переваги:
- Мяко
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Добре
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 120x190 см
Дуже зручно спать на ньому .Вирівнює на дивані всі нерівності
- Переваги:
- Хороша якість .Акційна ціна
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Ок
- Горшані С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см
добре
- Переваги:
- добре
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см
Топер на диван ліг ідеально, 150х200
тепер можна і виспатися, на ранок нічого не болить- Переваги:
- Доставка у точки видачі розетки
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня Сергій . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
Хороший топпер. Пришел быстро , хорошо упакован.
- Переваги:
- Удобный и легкий
Представник брендуДоброго дня Анастасія. Дякуємо за ваш відгук.