Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Клеевые липкие ловушки 10 шт от тараканов домик ловушка лучшее эффективное средство против русаков насекомых муравьев клопов паразитов клещей клейкая липкая клеевая ловушка без яда средство уничтожения вредителей на кухню дом сарай безопасные для животных

Оцінка користувачів 5/5
  • Марина П***

Все чудово, дякую)

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Працюють. На ранок помітний результат. Головне ставити в потрібному місці.

• Продавець  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Хорошо клеятся, и большие и мелкие, определенно один из лучших вариантов борьбы с нашествием тараканов

• Продавець  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Надійна ловушка, приємно, що не потрібно розкидувати отруту по кухні. Якщо не дуже багато в квартирі, дієва річ

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Липнут как мухи! Наконец-то избавлюсь от них на кухне

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Засіб дієвий, рекомендую. Дякую за швидку доставку