Відгуки покупців про Кейс для проєктора HY300 Magcubic та Samsung Freestyle 1-2 Gen - сумка-чохол для проєктора HY300/Samsung freestyle (700154)

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія А***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Якість супер, ідеально підходить для такого проектору.

Переваги:
    Зручний,гарний
    • Продавець  DimTime

Доброго дня, Наталіє!

Дякуємо за відгук. Чудово, що кейс ідеально сів - це найкращий спосіб зберегти лінзу цілою, а корпус без подряпин. Тепер у Вас є повний комплект для безпечного транспортування проектора.

Користуйтесь із задоволенням!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Дуже гарний , нам сподобався.
    Рекомендую

Пані Ольго, щиро дякуємо за Ваш відгук
      Ми раді, що кейс Вам сподобався і Ви відзначили його якість
      Дякуємо за рекомендацію!

• Владислав К***

Нормальна, якісна річ.

• Продавець  DimTime

Владислав, вдячні за Ваш відгук та покупку
      Тішимось, що кейс сподобався, це надійний варіант для зберігання та транспортування проєктора

• Олександр

Гарно захищає

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Зручна та корисна річ. Жорсткий, надійний корпус та стильний ззовні. Проектор в ньому як в рідному.

Переваги:
    Надійний, недорогий.
    Недоліки:
    • Продавець  DimTime

Іван, вдячні за ваш відгук! Цей кейс справді створений для надійного захисту та транспортування проєктора, і приємно знати, що він вам сподобався. Нехай слугує довго та супроводжує у всіх кіносеансах поза домом!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Прийшов швидко, упакований добре. Ідельно підійшов під мій проектор magcubic HY 300
    Сам кейс досить міцний, фурнітура та застібки також виглядають надійно. Можна брати

Переваги:
    Те що треба, є кишені для всякого, залишаетсья вільне місце під кабелі та якісь додаткові речі. Сам проектор сидить плотно та не люфтить.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  DimTime

Олександр, щиро дякуємо за відгук! Раді, що кейс ідеально підійшов для Вашого проектора та виправдав очікування щодо якості. Нехай зберігає Ваш пристрій надійно та полегшить процес транспортування
      Якщо знадобиться ще щось – звертайтеся