- Альбіна К***Відгук від покупця. Продавець: StarSeller. Обсяг/Об'єм: 480 мл. Колір: Зелений
Замовила дві пляшки в цього продавця, прислали пляшки іншого кольору. Хотіла зелені, відправили фіолетові, дрібниця, але неприємно. Одна пляшка прийшла без миски! Замовляла саме ці пляшки в подорож через миску! Міняти часу немає, скоро їду, дуже підвели, тепер по місцю буду шукати додаткову миску.
- Переваги:
- Одна пляшка з повною комплектацією
- Недоліки:
- Продавець, якому всеодно
- татьяна п***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Обсяг/Об'єм: 720 мл. Колір: Рожевий
Вода та корм змішались при першому використанні. Чи задумка в цьому?
- Недоліки:
- Жахлива якість або отримали браковану
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Обсяг/Об'єм: 720 мл. Колір: Зелений
Замість пляшки за 300 грн отримала очисник для вух за 100 грн. Ще й поклали чек за пляшку.
- Продавець InTrend
Доброго дня, вибачте курєр сплутав ттн, в понеділок виправимо ситуацію
- Катерина К***
upd
Зі мною звʼязалися тільки сьогодні (четверг) після сотні надісланих запитів до служби підтримки розетки. Сказали повернути очисник для вух за свій рахунок. Тобто я маю оплатити 200 грн просто за те що непотрібний мені товар подорожував. І так, я ще раз маю заплатити за доставку пляшки яку я все ніяк не можу отримати та і вже чесно не хочу, після витрачених нервів на протязі тижня. - Продавець InTrend
доброго дня, ви не повинні нічого оплачувати, ви неправильно зрозуміли, правильний товар відправлений з оплатою доставки за наш рахунок.
- Еліна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 720 мл. Колір: Синій
Пляшечка чудової якості. Дуже зручна та компактна.
- Продавець StarLight
Еліна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: IVS market. Обсяг/Об'єм: 720 мл
На наступний день після коментаря менеджер звʼязалася зі мною , ми все обговорили та домовилися про заміну пляшечки. Сьогодні забрала її, дякую менеджерам за зворотній звʼязок, дуже приємно, що не залишили це все як було і поміняли на іншу пляшечку. Я залишилася задоволена як і моя собачка.
- Переваги:
- Швидкість та зворотній звʼязок
- Продавець IVS market
Доброго дня, Ларисо! Дуже вдячні за такий гарний відгук! Нам приємно, що Ви та Ваш песик залишилися задоволені! Бажаємо приємного користування! З повагою команда IVS market
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: IVS market. Обсяг/Об'єм: 720 мл
Замовляла пляшку рожевого кольору, прийшла синя. Пляшка прийшла пильна, довелося вдома її відмивати. Коли забирала у точці видачі нібито все було нормально, вдома коли мила звернула увагу, що на мисці де силіконовий матеріал, то він відходить від основи. Ось ці нюанси повністю зіпсували все враження, а в цілому має бути зручно брати кудись на прогулянку.
- Продавець IVS market
Доброго дня, Ларисо! Менеджер з Вами зв'язався, та очікуємо посилочку для заміни! Так як матеріал іде силіконовмісний, тому трішки пристає пил. З повагою команда IVS market
- Матвійчук Р***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Рожевий
Після ополіскування проточною водою пляшка не має запаху пластмаси.
З собою носити зручно.
В мене французька бульдожина 11 кг, для її морди те що треба! Собаня щаслива. На прогулянках і в машині супер зручно.
Покупкою дуже задоволений, доставили швидко.- Переваги:
- Ємність для води не протікає; Основна кришка має силіконовий ущільнювач, що унеможливлює перетікання води у відділенння корму; Додаткова кришечка до шийки пляшки закріплена кліпсою(згубити її буде не можливо); Мисочка дуже зручна, якщо приловчитись, можна навіть зливати воду назад.
- Недоліки:
- Кришка для ємності для корму виглядає не дуже надійною