- Федоткин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
#Мойлук
Хороший, утеплённый джемпер с качественной вязкой. На рост 181 и вес 68 размер 48 полностью подходит.- Переваги:
- Цена, качество
- Любовь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
#МойЛук Взяла размер 46-48(М) На мой рост 165 и параметры 101-78-105 подходит.Свитер мягкий,теплый,не колется.Чувствую себя в нем комфортно и уютно.Сервис и доставка на высоте.Спасибо.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Світер норм, дружині сподобався.
Відповідає
- Алла З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Фіолетовий
Очень красивый теплый свитер. Цвет соответствует фото, размер совпадает. Хорошо тянется
- Переваги:
- Всё отлично
- Недоліки:
- Нет недостатков
- Тамара Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Чорний
Светр сподобався. Гарний фасон та приємний до тіла
- Переваги:
- Якість товару
- Плетньова С***Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
Свитер хороший: теплый, уютный, сел хорошо. Выглядит нарядно. Ожидала пудру с розовинкой, но больше беж. На твердый 44 взяда 42-44. То что надо.
- Переваги:
- Хорошо сел, качество.
- Недоліки:
- Пока все нравится. Как будет после стирки.вопрос.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Гарний светр. Висока якість самого трикотаж. Розмір S сів на мій 46 ідеально. Розмір M підходить на 48 укр.
- Переваги:
- Теплий та стильний
Завелике
- марина п***Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
Свитер классный ,понравился очень.Смотрится благородно.
- Переваги:
- Не колется ,мягкий и теплый свитер
- Недоліки:
- пока нет
- Галина П***
Гарний, м'який, бежевий, без розовинки. Брала раніше по акції , задоволена
- Elena T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
Розмер соответствует, такой как на фото, мягенький, комфортно в нем
- Переваги:
- Рекомендую
- Яна Ш***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
Свитер очень понравился, он совершенно не колется, красиво выгляди и аккуратно сделан
- Раиса Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
роз Свитерок праздничный! очень мне понравился, на рост 167, вес 59 подошел! Носить по ощущениям комфортно единственное, что смущает, это что будет после стирки? Пока очень довольна, что появилась такая нарядная вещь в гардеробе, спасибо!
- Переваги:
- благородный цвет, воротник-стойка, ряжа, рисунок вязки
- Недоліки:
- стирка - деликатная...
- InnaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Товар неплохой. Соответствует фото. Довольно мягкий, что создает комфорт при носке. Рекомендую.
- Лилия Л***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Фіолетовий
Покупку продукции SVTR осталась очень довольна! Качество отличное, мягкий, приятный к телу, цвет яркий, красивый, хорошо тянется. Дошел за 5(!!) дней в Днепр. Спасибо большое.
- Переваги:
- ворот-стойка, необычный цвет, красивейшие узоры, легкий, не колется, тёплый
- Недоліки:
- после стирки не знаю как высохнет, нужна осторожность
- Лариса М***
Після ручного прання в машині светр виглядає як новий, швидко сохне, все нормально, раджу придбати )
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Получила свитер спасибо размер подошел .Не знаю как он будет со временем новый выглядит хорошо приятный мягенький .
Відповідає
- Анжеліка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Бежевий
Дуже сподобалось дякую
- Константин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Блакитний
Класс
- БеллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
Светр добрий не кошлатиться, колір відповідає фото, підходить для жінок невисоко зросту. В цілому покупкою задоволена.
- Переваги:
- гарна в"язка, теплий, має гарний вигляд
- Недоліки:
- комір не прилягає до шиї, я зробила невеликий підворот
Відповідає
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Молочний
Світер супер
Відповідає
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Блакитний
Склад тканини говорить за себе, светр м'якенький, приємний і виглядає гарно. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Склад, гарний колір
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Молочний
Теплий, комфортний, гарний
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Пісочний
Светр сподобався. Ношу 52- 54, сидить вільно, тепленький, м який. Шви оброблені якісно.Колір відповідає фото. Мій зріст 1.57, довжина досить добра, довше, ніж на фото, прикриває до стегна. Але він добре тягнеться, на більший зріст теж буде добре . Але мені здається, що на заявлений 56 розмір буде обтягувати, чи може при цьому зріст має бути не дуже великим. Склад на бірці відповідає заявленому.
- Переваги:
- Теплий, якісний.
- Недоліки:
- Поки не виявилося.
- Нила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Блакитний
Дуже вдячна виробнику якісного товару. Покупаю не вперше. Якість відмінна. М'який,ніжний тепленький светр.
- Переваги:
- Красивий дизайн .0 Відмінна якість.
- Недоліки:
- Покаже час.
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Светр чудовий, м'який, приємний до тіла, не кусючий. Відповідає розмірній сітці. Дякую за таку якісну ріс виробнику
- Переваги:
- Склад, колір, фасон
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
Дуже тонкий і теплий,виглядає добре, проте трохи завертає комір. Брала бо набридли товсті синтетичні светри, які не тримають тепло і сковують рухи, вдягала під халат на роботі, все добре.
- Переваги:
- Теплий і тонкий, це як натуральна шубка проти стьобаного пальто на синтепоні.Дуже класний, приємний визерунок, не подразнює шкіру ,ціна помірна як для вовняного виробу.
- Недоліки:
- Завертає комір трохи
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Синій
Красивый, теплый свитер, приятный к телу, хорошего качества. Как по мне, немного длинноватые рукава, доходят до середины кисти. Интересно, как поведет себя после стирки, но первое впечатление очень хорошее.
- Переваги:
- Красивый, теплый свитер, приятный к телу, хорошего качества
- Недоліки:
- Как по мне, немного длинноватые рукава, доходят до середины кисти
Відповідає
- Маляренко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
приятный, теплый, качественный, размер соответствует
- Переваги:
- приятный, теплый, качественный
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
Дякую.
- Переваги:
- Приємний до тіла. Колір і розмір відповідають.
- Недоліки:
- поки не виявила
- Лилия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
Как всегда всё отлично! На 48 р 50-52 подошёл идеально. Не в обтяжку, и не висит. Качество выше всех похвал
Покупаем и мужские свитера этого бренда.- Переваги:
- Тёплый, красивый.
- AndriiВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Синій
зручна та швидка доствавка розетки
- Переваги:
- Зручний, теплий, все відповідає опису, сучасний дизайн, чудовий вигляд, достойний український втробник
Відповідає
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Молочний
Теплый и нарядный. Размер полномерный. На объем груди 105 взяла М, хотя надо было больше брать и в самый раз. Больше не надо, все по фигуре, сел хорошо, длина на мои 170 см хорошая. Рекомендую
- Переваги:
- Качественная нитка, шерстяной, мягкий, стойка под горлом удобная, красивый свитер.
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Синій
Это уже второй свитер от данного бренда и я очень довольна! Качество супер, это действительно свитер, а не синтетическая ерунда, которая не греет. Свитерок очень приятный к телу и очень тёплый! Смотрится красиво. Заказала ещё гольфики этой же фирмы, думаю тоже не прогадаю))
- Переваги:
- Качество, красивый вид, состав
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
Приятный до тела, стильный, цвет соответствует фото
- ГеннадийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Синій
Качество хорошее. Размерная сетка соответствует.
- Переваги:
- Хорошее качество, размер соответствует описанию.
Відповідає
- Вікторія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Молочний
Купила в подарунок подрузі. Задоволена я, задоволена вона. Светр чудовий.
- Переваги:
- М'який, теплий, зручний, колір як на фото, розмір відповідає таблиці, якість суперова!
- Недоліки:
- Не знайшли.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Синій
Свитер отличного качества, как и все свитера этого производителя.
- Переваги:
- Нарядный, красивый цвет,тёплый.
- Недоліки:
- Нет.
- Александра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
По качеству неплохой, но своих денег мне кажется не стоит. Плюс я ожидала что он будет более к телу прилегать, довольно просторный и длинный 44й на меня (ОГ 91, ОТ 59). И плечи оттопыриваются. Но тут как кому нравится
- Переваги:
- Материал
- Недоліки:
- Не сильно прилегает, длиннее чем хотелось бы