- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group
Вещь, очень востребованная в домашней работе: лёгкая и достаточно крепкая одновременно! Пользуемся ею постоянно.
Рекомендую!- Недоліки:
- Пришлось скотчем слегка закрепить желательную длину, чтобы не сложилась
неожиданно.
- Продавець Friendly Group
Ірина, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Тамара Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Зручна в користуванні. Якісно зроблена. Корисна.
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що палиця вам сподобалася та виявилася зручною й корисною у використанні. Нехай служить довго!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Функцію свою виконує. Якість відповідає ціні.
Але гачок для вішання міг бути і по-більше, діаметр менше за стандартний діаметр трубок у шафах.
Представник постачальникаРаді, що палиця загалом вам підійшла
Дякуємо за відгук і корисне зауваження щодо гачка — воно допоможе вдосконалити товар у майбутньому/
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Удобная вещь!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Треба думати де її зберігати, гачок замалий і повісити на штангу не вийде, хіба окремо для неї робити гачок в шафі або на стіні. Більше підходить для тоненьких вішаків з проволоки, для дерев'яних буде складніше знімати, бо вони товщі і не підхоплюються вилкою на кінці. Якість хороша.
- Переваги:
- Гарна штукенція знімати вішаки та поправляти штори )
- Недоліки:
- Гачок замалий, на штагну шафи не повісиш
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Якість просто жахлива, при розкладанні все повідпадало,в самій трубці коли розкладається таке враження що насипаний пісок
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Ручка і все інше відпадає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Можливо Ви невірно фіксуєте деталі?