- AI аналіз відгуків100 відгуків: 73% позитивних, 12% нейтральних, 15% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
За таку ціну нормальний товар.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Нерівномірне розпилювання.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Майже виконує свою функцію, як треба. Трохи нерівномірно позпилює звичайну рафіновану олію, час від часу може "вистрілювати" струмінь, а не аерозоль
- Переваги:
- Недоліки:
- За такі гроші немає
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Миронова А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Ужасно! Пока в них была вода, все распыляло. Как только залила масло, идет просто струя и всё!!!
- Недоліки:
- Не распыляет!!!!
- Продавець FlashShop
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Звертаємо увагу, що ви повідомляєте про цю особливість використання через певний час після отримання товару. Також хочемо пояснити, що вода та олія мають різну щільність і консистенцію, тому характер розпилення може відрізнятися — для олії подача зазвичай відбувається струменем або більшими краплями.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише приємні емоції.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Розпилювачі гарно працюють, відповідають опису. Окреме дякую продавцю за подарунок!
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Зайчук Я***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Одін з розпилювачів пропрацював тиждень - потім стала вилітати та частина що, власне, розпілює (така била "пімпочка" всередині сопла). Цей пластиковий шматочок доводилося щоразу шукаі в їжі.
Другий взагалі не працював.
Ціна добра, продавець ще й люб'язно додав йоршик маленький, але про якість віробив взагалі мова не йде.- Продавець FlashShop
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що вже через тиждень після виконання замовлення з вами зв’язувався наш менеджер, і на той момент ви підтвердили, що з товаром усе гаразд та зауважень не маєте. З цієї причини для нас є неочікуваним, що про зазначені проблеми ви вирішили повідомити лише зараз, через 5 місяців після отримання замовлення.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що подальші покупки будуть для вас вдалими.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все сподобалось.
- Продавець FlashShop
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все просто супер,дуже швидко доставили
- Продавець FlashShop
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Знаете , продавайте это г…..о в ЕС , зачем парить своим землякам , распылители из двух работает один, маркетинговый ход , купи два
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Пятрас А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Вполне нормальные распылители
- Переваги:
- Дешёвые
- Недоліки:
- ---
- Продавець FlashShop
- Філіп П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Качество на свои деньги … масло не распыляет нормально , оно слишком густое для этого распылителя , больше для уксуса подойдет
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що розпилювач не повністю виправдав ваші очікування. Ви праві — більш густі олії справді можуть розпорошуватися не так рівномірно, і це залежить від консистенції продукту.
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок, адже саме він допомагає нам ставати кращими. Сподіваємось, що ваші наступні покупки будуть лише вдалими та принесуть більше задоволення. Якщо виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Мені сподобалося дані розпилювачі. Працюють.
- Переваги:
- Працюють)
- Недоліки:
- - поки не помічено)
- Продавець FlashShop
- Марина Ц***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Швидке відправлення замовлення, якісне упакування. Щоб розпилювач запрацював потрібно трохи погратися з натисканням для запуску механізму, тому не спішить бити на сполох, що щось не працює. Приємний бонус від магазину до замовлення у якості подарунку ))) Дякую
- Переваги:
- Зручні розпилювачі, компактні, гарний вигляд. Ціна. Поки розпилюють непогано.
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Розпилювачі не зважаючи на невелику ціну, виявилися досить якісними.
- Продавець FlashShop
- Лысенко О***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Хороший распылитель.
- Продавець FlashShop
- ТаїсіяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Якісний товар, дякую за подарунок
- Продавець FlashShop
- Лада Я***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Доброго дня!
Дуже задовільна своєю покупкою. Дякую продавцю - швидко зв'язалися, відправили. Якість гарна.
З задоволенням користуюся.- Продавець FlashShop
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Не даремно вони продаються по 2 штуки, одна працює все добре, інша не розприскувала а просто капала, після огляду було зрозуміло чого
- Переваги:
- Ціна, 2 шт. В комплекті
- Продавець FlashShop
Дякуємо вам за відгук та приділений час!
Нам щиро шкода, що один із розпилювачів виявився несправним.
На жаль, іноді під час транспортування або через незначний виробничий дефект один із розпилювачів може працювати некоректно. Ми раді, що другий виріб функціонує добре та виправдав очікування.
Сподіваємося, що навіть попри цей момент набір буде вам корисним у щоденному користуванні, а наступні покупки принесуть лише задоволення й позитивні емоції
- іннаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Хороша якість, замовила другу пару.
Гарно розбирається і миється.
Розпилює дійсно не супер рівномірно, але цього цілком достатньо як для заправлення салатів, так і для смаження.- Продавець FlashShop
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Замовила одразу після придбання мультипечі. Товар прийшов добре запакований з маленьким подарунком. Поки з олією випробувала лише одну ємність. Розпилює олію струйкою. Іншу пляшечку випробувала поки з водою. Розпилює хмаринкою. Сподіваюсь, що і з олією буде видавати хмаринку. Ціна за товар відмінна. Дякую і бажаю успіхів продавцеві.
- Переваги:
- Матеріал пляшечки - скло
- Продавець FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все сподобалось!
- Продавець FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Круто, ещё с подарком)))
- Переваги:
- Удобная вещь!
- Продавець FlashShop
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Якісно розпилює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Продавець FlashShop
- Лидия М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Не распыляет ничего!
- Игорь Б***
Нууу, я тоже минут 3- 5 провозился))) Заработало))))
- Продавець FlashShop
Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все сподобалось . Дякую !
- Продавець FlashShop
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Продавець хороший) Йшло трошки довго, але в посилці була ще якась щітка, не зрозумів поки для чого, але приємно) В принципі все подобається, дяка!
- Переваги:
- Виглядають добре) Поки не користувався
- Недоліки:
- Не помічено
- Продавець FlashShop
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Набір гарно виглядає на кухні, якісний. Дуже швидко відправили.
- Переваги:
- Корисно для здоров'я, зменшує витрати масла, рівномірно розбризкує
- Продавець FlashShop
- Віталіна А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Для салатів - ідеально. Невелика кількість продукта. Вистачає 1- 2 розпилень. Ще однією перевагою для мене є матеріал скло , а не пластик
- Переваги:
- Зручні у використанні
- Продавець FlashShop
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Ємності чудові, виглядають стильно.
Порадував і подарунок до замовлення.
Рекомендую і товар, і продавця- Продавець FlashShop
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Дуже гарний і функціональний набір...
- Продавець FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все добре!
- Продавець FlashShop
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Обидва розпилювачі цілі, справні та гарно розпилюють. Були запаковані в бульбашкові пакети та "рідні" коробочки.
- Продавець FlashShop
- Сергиенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Товар відмінний. Знадобився після покупки аерогриля. Маленькі пляшечки дуже зручні. Єдине, маленьке гирло для наливу олії.
Рекомендую до спіпраці.- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Нема поки
- Продавець FlashShop
- Станислав Х***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Купував щоб було простіше готувати в аерогрилі. Абсолютно справляється зі своїм ділом. Однозначно рекомендую. Особливо за свої кошти
- Продавець FlashShop
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Быстро отправили.
Всё работает нормально.
!!! Первые несколько нажатий - "плюётся" - пока из диспенсера не выйдет весь воздух.
Спасибо за подарок.- Продавець FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Хороші розпилювачі