- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Найкращій
Гарний ключ. Швидка доставка.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Дуже зручний в використанні,я задоволена
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Працює на відмінно
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
найкращий ключ. закатує з 1 разу. працює до відскоку. плавно. рекомендую
- Переваги:
- Працює без збоїв
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- СивохаВідгук від покупця. Продавець: Юзон
Це другой відгук, біля ручки віджав гайку на 1-2 мм, все гарно закатує
- Переваги:
- Дуже швидко, та легко
- Недоліки:
- Треба самостійно виставити зажим
- СивохаВідгук від покупця. Продавець: Юзон
Машинка зроблена якісно, але треба налаштувати машинку під кришку, бо кришки зараз неякісні
- Переваги:
- Дуже легко закривати
- Недоліки:
- Треба регулювати, заводська настройка слаба, фото додаю
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Закатує добре.
- Яна.Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
Очень-очень классный ключ. Все закатала без проблем. Не надо контролировать закатку. Закатал, щелчок - всё готово. Раньше приходилось проверять как закатала обычным ключом, боялась перекатать чтоб банка не начала трещать. Тут таких проблем нет.
- Переваги:
- Хорошо и без проблем закатывает
- Продавець ГосподарМаркет
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені. Будемо раді бачити Вас знову серед наших постійних клієнтів!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
Отличный вариант
- Продавець ГосподарМаркет
Дякуємо за відгук! Завжди раді вашим замовленням.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже класний ключ
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключ топ!
- Натали С***Відгук від покупця. Продавець: Юзон
Купила мамі. Дуже задоволена.Вони знають що гарно зроблено, а що ні.Дякую.
- Продавець Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що Ваше замовлення залишило позитивні враження.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Я дуже задоволена
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
Гарний ключ, все чудово працює.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець ГосподарМаркет
Дякуємо за відгук. Нам приємно, коли наші клієнти залишаються задоволеними. Звертайтесь, будемо раді Вашим новим замовленням!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Connus
Дуже гарний ключ Дякую!
- Переваги:
- Гарно і легко закатує
- Продавець Connus
Дякуємо за відгук!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Connus
Класна зручна машинка! Використовувала дуже активно в сезон. Без проблем закатує будь-які кришки. Спочатку незвично, що крутити треба проти часової стрілки і різко відщолкує, але згодом все йде як по маслу ))
- Переваги:
- Надійно закатує, не потрібно розкручувати
- Продавець Connus
Дякуємо вам!
- Светлана Ц***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Класний ключ.Закатує без жодних зусиль.Одне задоволення від користування.Раджу купувати кому потрібно.
- Переваги:
- Міцний,зручний в користуванні
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключ на всі .
- Переваги:
- Зручність
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ключ чудовий!!!!!Рекомендую
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного використання!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключ супер, купила і зразу в роботу. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Зручний .
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Супер. Отримала, спробувала -все вийшло з першого разу (раніше ніколи не вдавалося закрутити ,,совєтським,, з першого разу. Тепер замовляю другий -для батьків(всеж краще ніж,,совєтський,,).
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
добре закатує, недоліків не знайшла
- Продавець ГосподарМаркет
Раді чути, що Вам все сподобалося! Дякуємо за відгук і чекаємо на Вас знову.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: h-retail
Швидко доставили. Зразу випробувала. Супер- ключ! Швидко і якісно справляється з роботою. Раніше користувалась звичайним ключем, тому переваги зразу побачила.
- Переваги:
- Легкий і якісний в користуванні.
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Дуже гарний ключ, легко працює.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключ супер, рекомендую
- Переваги:
- Работает
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені дуже сподобалося, працює все класно.
Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар вам сподобався! Приємного користування!
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Bread&Baking
Працює чудово
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Купити даний ключ мене спонукали відгуки , на жаль чудо не сталось. Ключ не закриває. Отримав на горіхи від дружини яка взяла п'ятнадцятирічний старий ключ і гарно все позакривала , хотів зробити добре а купив непотрібну річ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не закриває
- Продавець Lemeshop
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням ключа. Наші закаточні ключі проходять контроль якості, тож проблема, ймовірно, пов’язана з індивідуальними особливостями кришок чи банок. Ми завжди готові допомогти і надати рекомендації щодо правильного використання або обміну товару, щоб консервація була комфортною та без проблем.
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключем задоволена. Працювати зручно.
- Переваги:
- Не треба багато разів прокручувати. Закрутила і сам зупинився.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Це найкращий ключ яким я користувалася .
- Переваги:
- Зручний у використанні. Після закривання кришки , автоматично відбиває .
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
ключ зручний, закриває якісно
- Переваги:
- ключ зручний, закриває якісно
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ключ
- Переваги:
- Усі
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш Відгук! Приємного використання!
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: h-retail
Закатує супер.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Супер! Працює!
Ключ справляється зі своїми функціями на відмінно. Повністю відповідає характеристиці товару.- Переваги:
- Простий в користуванні, легкий, зручний
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово! Ключ те, що треба!
Дякуємо за Ваш Відгук! Приємного користування!