- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий
Гарна сумка- переноска. Для коврика товщиною 1см чудово підійшов, думала, що буде замалий але все добре.
- Переваги:
- Гарний
- Продавець TONUS
Дякуємо за відгук!
- Анатолій Ц***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний
Cумка добра, але не на товстий килимок. Я дуже сильно скрутив і вийшло. Якщо у вас каучуковий або любий тонкий килимок, то буде супер
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Замалий для товстих килимків для йоги
- Продавець TONUS
Дякуємо за відгук!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Зручна
- Переваги:
- Міцна
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо!Дякуємо за відгук і зворотний зв’язок!
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний
Замовляла цей чохол, але довелось повернути через те, що не підійшов на мій коврик. Майте на увазі, що якщо у вас коврик завширшки 1см, то цей чохол буде на нього маленький.
Залишилась задоволена комунікацією з продавцем. Без всіляких проблем повернула коврик і кошти за нього- Продавець 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все сподобалось. Дякуємо за відгук!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна сумка)
Зручна, хороша якість, є додатковий карман для дрібних речей, хороше кріплення.
10/10- Переваги:
- Зручна, хороша якість, є додатковий карман для дрібних речей, хороше кріплення
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручний атрибут для килимка, пошито дуже якісно.
- Бахтияр А***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний
Переносити зручно, липучки зовнішні та внутрішні тримають добре. У кишеньку можна покласти гроші.
- Переваги:
- Зручна
- Продавець 0spring
Доброго дня, Бахтіяр. Дякуємо за ваш відгук!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мій потовщений килимок не вліз, не вистачає буквально декілька см, щоб липучки зійшлись. Шкода
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє. Дуже прикро, що наша сумка-переноска не підійшла під Ваш килимок. Характеристики та розміри сумки прописані в описі товару. Ви можете звернутися в технічну службу Розетки, задля вирішення питання стосовно повернення.
- Аліна Т***
Який у вас діаметр килимка, підкажіть?