Відгуки покупців про Чохол Nillkin Matte Pro для Apple iPhone 13 Pro Червоний / Red

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Макар
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Blue

Якісь пластику нормальна, від падіння з висоти рук чохол має захистити. На телефон сів добре, захисне скло не зачіпає. Зверніть увагу що телефон може вислизнути з рук. Попередні відгуки про те що цей чохол не слизький в руках не відповідають дійсності. Наявні відгуки про товар перебільшені

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:
    Може вислизнути з рук
    • Продавець  ALAL

Дякуємо за зворотній зв'язок. Чохол має захистити ваш телефон від ушкоджень.

• Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Blue

Качество чехла супер, телефон в руке лежит легко и удобно

Переваги:
    Не скользит в руке
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ALAL

Добридень! Дякуємо за надісланий відгук, будемо раді бачити вас в числі наших постійних покупців!

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Green

Дуже класний чехол, придбала сину але замовила і собі бо дуже сподобався) Підійшов на 13 айфон ідеально.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ALAL

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо продовжувати вас радувати нашим сервісом.

• Каріна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Green

Чохол ідеально підійшов для iPhone 13.
    Приємний на дотик, телефон не ковзає в руках.
    Не залишається слідів)

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  ALAL

Добрий день! Дуже вдячні за вибір та відгук. Приємного користування продукцією Nillkin!

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Blue

Чудовий чохол, все як в описі, приємний на дотик.

Переваги:
    10 із 10
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  ALAL

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, дуже рад що вам все сподобалось! Гарного вам дня!

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Black

Чудова якість, охайний, матовий, те що шукав. Доставка швидка.

• Продавець  ALAL

Добридень, Антон! Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нашу роботу і написати відгук. Дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою і сервісом. Чекатимемо ваших нових замовлень!