- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Гарний товар, гарний продавець
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Сподобалось, якісне обслуговування
- Переваги:
- Все є в комплекті
- Недоліки:
- Не має
- Елизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Реснички, просто вау советую попробовать просто огонь
- Кира К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Очень легко и быстро клеить
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Все добре. Вийшло зробити. Перш ніж робити передивіться відео і все обов'язково вийде. Виглядає дуже класно! На один день супер. На другий, після вмивання мої війки злізли, можливо щось не так робила.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Хорошие реснички. Купила первый раз попробовать, довольно не сложно и выглядит не хуже чем у мастера
- Переваги:
- Качество
- Складник Н***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Війки суперові Не чекала такого ефекту За 15 хв. зробила, це при тому, що перший раз спробувала. Буду замовляти й надалі. Продавець супер, рекомендую
- Переваги:
- Все швидко клеїться, без заморочок
- Недоліки:
- Не має
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Чудові вії, продавець лапочка скинув відос як їх правильно клеїти, клеїла в перші, проблем не виникло, тримаються добре. Дякую
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Все добре упаковано, продавець дуже відповідальний,все супер
- Недоліки:
- Не має
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Все супер
- Кіра У***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Все добре упаковано.Продавець надав детальну інструкцію та поради щодо товару!Дуже швидка відправка.Вчора замовила ввечері,сьогодні вже отримала.Вії та клей дуже якісні, відповідають своїй ціні. Всім рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка,якість вогонь,продавець відправив відео як правильно клеїти вії
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Kiwi
дуже гарний товар, скинули інструкцію як їх клеїти)
- Переваги:
- дуже швидка доставка
- Недоліки:
- не знайшла
- Віолетта Л***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Доброго дня
Вії прийшли все супер
Буду замовляти ще))- Переваги:
- Все суперрр
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Дуже гарні. Я хоч і алергік, але вони мені ідеально підійшли. Все чудово.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Очень классный наборчик советую ! Продавец топ! Реснички огонь
- Переваги:
- Долго держатся , очень красивые , не отличить от наращивания ( делаются 10 минут)
- Аня К***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Замовляла вії і я просто в захваті! Продавець дуже приємний, усе детально пояснив, відповів на всі запитання. Відправка була дуже швидкою, доставка теж не затягнулась. Вії прийшли в ідеальному стані, дуже гарно запаковані. Якість супер, виглядають дуже красиво. Дякую вам велике! Обов’язково ще замовлятиму
- Переваги:
- Хороший продавець, швидка доставка, товар ідеальний
- Прус А***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Реснички просто бомба!)
Себе ещё не наращивала но на вид они прям очень красивые)думаю все будет круто)
В наборчике все целое,упаковано хорошо)
Отдельное спасибо продавцу за быструю отправку)на следующий день после заказа уже забрала)- Переваги:
- Нереально быстрая отправка
- Недоліки:
- Пока не нашла)
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Заказ пришел менее чем за сутки
На наклеивание ресниц ушло 15 минут !
Спасибо людям которые это придумали и продавцу! - Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Заказываю у этого продавца уже второй раз,и не последний так точно)все быстро и качественно рекомендую)
- Переваги:
- Все отлично
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Очень понравился набор, советую. Продавец отправила быстро и все доступно объяснила, спасибо большое
- Оля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Посилку забрала вчора і наростила їх в школі, за 10 хвилин перерви встигла. Потім ми з дівчатами почали сміятись до сліз, а потім йшла додому і був дуже сильний вітер. Вії витримали і тримаються до сьогодні, дякую вам за такий товар
- Переваги:
- Легке у використанні, швидка доставка, добре тримаються, якісне наповнення
- София А***Відгук від покупця. Продавець: Kiwi
Дуже сподобались віі, легко та зручно клеїти, в наборі є все необхідне. швидка доставка!