- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: X BOARD GAMES. Мова: Українська
Добрий день. Гра цікава, але є один великий мінус: розширювачі поганої якості( в перший же вечір використання 3 штуки зламалися і ще дуже дряпають губи).
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Українська
В цілому дуже прикольно
- Переваги:
- Дуже прикольна та кумедна
- Недоліки:
- Поганої якості розширувачі, були зазубрини які подряпали
- Продавець Your board games
Дякуємо за відгук!
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Українська
Мені через пару років буде 40, моїй наймолодшій племінниці 8... Та взагалі , яка різниця скільки кому років, головне, це позитивні емоції та розуміння ! Смішна та безвікова гра.Рекомендую вчимося слухати та читати по губах , зубах та емоціях
- Продавець Your board games
Раді, що все сподобалось!
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Українська
Супер гра для веселої компанії! Рекомендую. Сміялись від душі
Дякуємо за відгук !
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Игра очень понравилась
Дякуємо за відгук
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Класна гра. Дуже весела, особливо під сто грам)))
- Переваги:
- Якість друку.
- Продавець Your board games
Дякуємо за відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Игра на один раз! Все карточки угадывали. Не интересно и очень просто!Ожидали намного большего!
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Українська
Дві гри прийшли швидко, добре упаковані. Доставка швидка. Гра цікава, дітям дуже сподобалось.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Українська
Окремо хочу зауважити про саму гру: це неймовірно весело! В наші часи це дуже важливо - зберігати внутрішній ресурс. І ця гра з цим впоралася на 150%.
Раджу всім спробувати.- Переваги:
- Замовлення обробили дуже швидко. Товар доставлений в пунк отримання також швидко, і що дуже важливо, вчасно.
- Недоліки:
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Заказывала в данном магазине игру. Когда мне позвонили, то было принято мной решение оплатить игру сразу на карту. Что я и сделал, получив письмо от менеджера, что всё отлично , деньги получены, остаётся ждать когда отправят игру. Когда игра пришла, на укр почте, попросили оплатить, хотя доставка должна была быть от 300 грн. бесплатной. Я всё же решила оплатить, думая что оплачиваю лишь доставку, оплатила картой, и лишь отойдя от почты решила посмотреть в квитанцию и пришла в шок , когда увидела что оплатила 502грн. То есть я оплатила 2 раза. Позвонила менеджеру, сказал деньги вернут. Денег так и не получила. Разберитесь пожалуйста в ситуации.
- Недоліки:
- Два раза платила за игру
- Александра П***
Магазин со мной связался и деньги вернули.
- Георгій С***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Игра крутая, но 120 карточек за один вечер запоминаются и дальше уже не интересно играть, хочется больше карточек. Набор качественный, вопросов нет.
- Питель В***
А подскажите пожалуйста можно ли самим придумывать эти фразы?
- Георгій С***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
Заказал после обеда, получил на следующий день в это же время. Заказал игру на русском языке - так и получил. Спасибо)
- Переваги:
- Почти мгновенная доставка, хотя писали в новой почте 2 дня...