- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Якщо у вас комбінована шкіра 30 з розширеними порами, зверніть увагу на цей набір. Засоби вирівнюють тон, звужують пори, роблять шкіру більш гладкою і пружною. Тоніком користуюся через день. Мені подобається.
- Переваги:
- Засоби підійшли моїй шкірі
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Класний набір для глибокого очищення та догляду за шкірою!
він реально допомагає звузити пори, робить шкіру більш гладенькою і свіжою. Після використання відчуття чистоти та зволоження, без стягнутості. Приємні текстури, добре працюють разом. Якщо шукаєте щось для очищення + антивікового ефекту, цей набір точно вартий уваги!- Переваги:
- Засіб добре очищує та звужує пори
- Недоліки:
- Вони реально відсутні
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Чудовий набір, беру вже не перший раз, дуже задоволена дією засобів по догляду за шкірою обличчя!
- Переваги:
- Очищення пор, чудово зволожує шкіру, підходить для всіх типів шкіри
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Мені подобається хіларі, дуже давно використовую, топ по ціна/якість. Пінка щільна і гарно очищає, зручний дозатор. А от тонік у вигляді спрею- щось нове для мене. Сироватка швидко впитується, відсутнє відчуття плівки, як від більшості кремів.
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо, що ділитесь враженнями, користуйтесь із задоволенням :)
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Дуже раджу, вигідно купувати набором, він включає все, що потрібно по догляду за шкірою обличчя, та ще й грілку в подарунок поклали.
- Переваги:
- Підходить для всіх типів шкіри, має приємний аромат.
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market
Гарний набір для чищення жирної шкіри обличчя та проблемної шкіри, пори очищає , та прибирає жирний блиск шкіри я дуже задоволена , магазин чудовий ви найкращі дякую
- Переваги:
- Добре очищає пори
- Продавець Harmony-Market
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!