Відгуки покупців про Фітбол EasyFit з масажною поверхнею, ПВХ, діаметр 75см, максимальне навантаження 120 кг, фіолетовий, для фітнесу, йоги, пілатесу, реабілітації та профілактики болю в спині

Оцінка користувачів 4/5
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

Купила цей фітбол - дуже задоволена! Міцний, пружний, не ковзає і чудово підходить для тренувань та вправ для спини.

Переваги:
    Гарна якість і улюблений колір)
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

М’яч міцний і комфортний, ідеальний для вправ під час вагітності. Добре підтримує спину і допомагає розслабитись. Дуже задоволена покупкою!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Крістіна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

Користуюсь 2 тижні, все добре. Надували не до межі. Розмір-чудово! Масажує.

Переваги:
    Масаж

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

Пришел пробитый шар, хотя заказываю повторно. Разочарована. И не знаю примут ли возврат…

Доброго дня!
      Шкода чути, що вам надійшов пошкоджений м’яч .
      Розуміємо ваше розчарування, особливо якщо ви замовляли повторно.
      Ви маєте право на повернення або обмін товару, якщо він прийшов із заводським браком чи був пошкоджений під час доставки.
      Рекомендуємо якнайшвидше звернутися до служби підтримки магазину або в особистому кабінеті оформити запит на повернення/обмін — бажано додати фото пошкодження.

• Єлізавета
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

купувала для себе і дуже задоволена! якість, колір, ціна.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно й важливо отримувати зворотний зв’язок від наших клієнтів. Це допомагає нам ставати кращими!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

мячик якісний, досить універсальний, використовую!

Доброго дня!Дякуємо за ваш відгук !

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75. Колір: Фіолетовий

Для вагітних точно не рекомендую. Придбала тиждень назад, в активному використанні не був (користувалася декілька разів). Вночі м'яч розірвало на дві частини. Добре що не в процесі використання, тому що падати було б боляче.

Переваги:
    Недоліки:
    М'яч розірвало через тиждень

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і дуже шкодуємо, що у вас виникла така ситуація з м’ячем EasyFit . Це абсолютно неприпустимо, особливо враховуючи призначення товару.
      Ми рекомендуємо вам звернутися до служби підтримки Rozetka або оформити звернення на гарантійне обслуговування/повернення, якщо товар ще на гарантії.
      Нам важливо, щоб ви почувалися безпечно та задоволено під час користування нашими товарами. Вибачаємося за незручності та дякуємо, що повідомили про проблему.

• Ульяна

класний мяч!