- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Прийшло швидше ніж я очікував, запаковано добре, через невеликий час я зміг одягнути на контролер і все чудово, на дотик чудово
- Переваги:
- Приємно на дотик
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Було б класно, якби було трохи краще пакування, але зовсім не критично)
- Переваги:
- Якісний, стильний, дуже приємний на дотик, задоволена повністю) особливо класні рельєфні накладки на стіки)
- Недоліки:
- Поки немає)
- Продавець Pristavkin Dim
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Брал для геймпада Xbox Series. Основная проблема стокового контроллера для меня — он немного скользкий, когда ладони потеют. Эта накладка полностью решила вопрос. Текстура очень цепкая, особенно на рукоятках. Все кнопки (включая центральную кнопку Share) нажимаются четко, чехол не топорщится. Задняя часть подогнана отлично, доступу к батарейному отсеку не мешает.
- Переваги:
- Идеальная посадка на Series S/X.
Не перекрывает ход триггеров.
Улучшает хват.
- Продавець Pristavkin Dim
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Хороший , приятный чехол с хорошими накладками , рекомендую
- Переваги:
- Приятное ощущение , недорого
- Продавець Pristavkin Dim
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Классная штука, жаль конечно такую красоту закрывать, но для сохранности нужно :)
- Переваги:
- Всё
- Продавець Pristavkin Dim
- Микита З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Прийшов швидко гарна якість на дотик приземний
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Продавець Pristavkin Dim
- Ростислав І***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний із сірим
Дуже сподобався чохол, я в захваті
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Чудово,якісно,приємно на дотик
- Переваги:
- Матеріл