- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 13
Добре
- Наталья І***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5
- Переваги:
- Ок
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 11
Все супе
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 25.5
Товар відповідає очікуванням. Не достовірна інформація що до доставки!Відсутня безкоштовна доставка в поштомат!!! Обмеження вагове!!!
- Переваги:
- Товар- ціна якість
- Недоліки:
- Не достовірна інформація що до доставки!
- Назарій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25.5
Прийшов товар з сильно пошкодженою ручкою, через це млини сидять криво та невідомо наскільки міцною залишається гриф.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пошкоджена ручка
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 13
Гриф сам пластиковий , гайки теж пластикові , поставив на ваги на новій пошті , то там немає 13 кг показало 12,5 кг
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластиковий гриф , пластикові гайки , вага менше заявленої
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 13
Нормас
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5
Хорошо
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5
Гарні гантелі, сину для домашніх тренувань підходять. Швидко складаються. Можна регулювати вагу, бо кожна гантель має 2 диски.
- Переваги:
- Можна регулювати вагу
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5
Хороші гантелі, дитині 12 років те що треба
- Переваги:
- Не знаю які у гантель можуть бути переваги)
- Недоліки:
- Важка)
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Вітаю. Продавець, зверніть увагу, що товар приходить пошкодженим. Мені це не принципово, адже свої функції виконує, але можливо хтось купує на подарунок, чи просто іншій людині.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Э пошкодження.
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 11
Удобная разборная гантеля.
- Степан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 18.5
Чудові гантелі за свою ціну. Ручка гвинтоподібна, що може давати неприємні відчуття чутливим людям. Трішки розкручується при інтенсивному тренуванні , але це мабуть роблять усі гантелі в цій а то і вищій ціновій категорії
- Переваги:
- Ціна, вага
- Недоліки:
- Розкручується , ріжуть . Великі
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 15.5
До самого сервісу питань немає. Але самі гантелі...
Байдуже, що з упаковки була лише звичайна плівка зверху, але самі гантелі страшенно брудні та всі пошарпані.
Є лише два висновки - або гантелі зроблені так собі, або вони вживані. В будь-якому випадку я розраховував не на таке...
Міняти їх не буду, як ні як свою функцію вони виконують. Але це вперше за весь час, коли я не задоволений покупкою. І так - руків'я не зручне від слова зовсім, буде натирати руки.- Переваги:
- Вага
- Недоліки:
- Брудні гантелі, всі пошарпані, руків'я натирає через не зручну форму
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25.5
Вщял две гантели, разные по дизайну но это не страшно. На одной гантеле с одной стороны каряво сделано резьба, в итоге гайка закручивается с большим усилием, в обратную сторону также.
- Переваги:
- Недоліки:
- Бракована 1 шт из двух заказаных
- Виктор Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Якість так собі.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 18.5
Все влаштовує, якість хороша. Розмір дисків трохи великий.
- Переваги:
- Ціна / Якість
- Недоліки:
- Великі диски
- Березанский Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Норм. Гантель. Тільки треба не лінуватися займатися.
- Переваги:
- Гантель як гантель
- Недоліки:
- За такі кошти нема
- Алена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Нормальна гантель за свої гроші.Купували на подарунок дитині,йому дуже сподабалась.
- Клімашевський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Топова гантель за свої гроші!!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Великий розмір, але за таку ціну можна миритися
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Замовляли гантелі 2 шт 8кг, прийшло замовлення вчасно,але одна гантель з силіконовою ручкою, а друга з різьбою,це як? Планували зробити подарунок, а вийшло дуже неприємно.Постачальник!!! Зверніть увагу на те, відправляєте!!!
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Великі , не очікував)
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Чудовий товар за свої гроші ніколи не пожалію що придбав твльки жаль що бліни не модна купляти в цього продавця окремо
- Талан Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Уберите резьбу с ручки и будет всем счастье
- Переваги:
- Хорошо за свои деньги
- Недоліки:
- Действительно она там??) оставляет следы на резьба (зачем ладонях...неприятно
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Отличные гантели за свою цену, приехали быстро и в идеальном состоянии. Заказывал две, получил полностью идентичные.
- Переваги:
- Хороший товар за свою низкую стоимость.
- Недоліки:
- Отсуствуют.
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8
Рік чи два назад купувала ці самі гантелі, але з іншого акаунта. Якість погіршилася. Самі гантелі норм за свою ціну, але виробник змінив рукоятку. На фото можна побачити: вгорі нова гантеля, а знизу— стара з гумовою зручною рукояткою, яка не робить боляче руці і дозволяє міцно тримати. Цікаво, що на фотографії товару рукоятку залишили стару
- Переваги:
- Можна змінювати вагу гантелей
Ціна - Недоліки:
- Ручка робить боляче і залишає слід різьби на долоні після 10 секунд тримання
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 30
топ за таку ціну
- Лесюк м***
Мені мали сьогодні прийти гонтелі по 13кг 2шт 10 серпня я замовив чомусь немає я заковув через нову пошту
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 15.5
цена качество
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- габарити , метел компактніше
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Нормальний товар за свої гроші... Трішки підправив кріплення - получив можливість ставити по 3 бліна на сторону.
- Артем О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 30
Все нормально, але на гриф з однієї сторони налазить лише 2 з 3х 5кг блинів. Взяв такі 2 гантелі, то по типу запасні, чи шо? Возврат я робити не буду, але дайте мені в коментарі чи приватні повідомлення спеціаліста, чи представника компаніі для докупки грифу для чоловіків. Дякую.
- Переваги:
- Все наче нормально
- Недоліки:
- Гриф, дитячій розмір
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Співвідношення ціна-якість на достойному рівні.
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Товар хороший, брат довольный. Рекомендую
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23
Мені прийшов ні те замовлення , що я замовляв. Прийшли не ті билини. Та вага всього 20,а я замовляв 23, і гриф 25мм, а я замовляв 30 мм.
- Николай И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5
Товар відповідає опису
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Купили на подарок, именинник доволен) спасибо продавцу и курьеру! Рекомендуем
- Клімашевський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5
Гантель топ за свої гроші
Для домашніх тренувань те що треба- Переваги:
- Ціна, швидка доставка
- Недоліки:
- Дуже великі диски