- Тимофей В***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір: Black
Прекрасний звук
Хороша ціна- Переваги:
- Добрий басистий звук
- Продавець SIMo4ka
Дякуємо за покупку. Будемо раді бути корисними Вам і в майбутньому!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Black
Отличная колонка. Батарея держит реально долго. Громкости хватает. Покупалась для квартиры - более чем достаточно. Басы в целом есть, дополнительно использую аквалайзер на ПК (отдельный) - хорошо раскрывает колонку
- Переваги:
- батарея долго держит
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Отличная колонка,полностью закрывает мои потребности.Качество звука автономность на высоте.
- Переваги:
- Качество звука автономность.
- Недоліки:
- Немае
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Дуже приємна і функціональна річ. Звук охоплює усі діапазони від низьких до високих. Живлення хватає надовго. Якість самого виробу поза усякими вихваляннями. За свої гроші якісна річ, та приємний звук. Раджу усім, не пожалкуєте.
- Переваги:
- Невеликий розмір
- Дем'ян Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Колонка супер за свої гроші.
- Лея Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Ну це неймовірна колонка, звук чистий як вокалу так і басів, дуже голосно, не крихтить, швидко поєднується до телефону, а червоний колір дуже гарний. Компактна.
- Переваги:
- Чистий звук, дуже голосно може грати
- Представник бренду
Вітаємо. Дякуємо за довіру! Приємного користування!
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Все супер. Крута колонка за таку ціну. Звук супер, вигляд ще краще.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не помітив поки
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
За свои деньги,отличный вариант.
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Нормальноя...
- Переваги:
- Цена - громкость
- Недоліки:
- Не показует заряд , не слышно басов
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Red
Поки все подобається. Окрема дяка за оперативність, думав міжнародка довше їхатиме.
Поки не знайшов недоліків та проблем. Відразу прибула зарядженою щоб перевірити.- Переваги:
- Швидкість послуги, якість техніки (збірка), хороший звук, непогана автономність.
- Недоліки:
- Не до товару, а що до способу доставки - відсутня НП.
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
У цій штуковині все непогано, окрім звучання. Особисто я оцінюю на 6/10. Нижній діапазон перетворюється на нерозбірливу кашу, середні та високі частоти забиті гучністю низів. Еквалайзер недоступний в налаштуваннях телефону, тому виправити ситуацію не вийде. "Інтелект" колонки сам вирішує, яким має бути звук. Коротше, ця колонка – "бубнилка" для пікніків, не більше того.
- Переваги:
- Ціна, корпус, розміри
- Недоліки:
- Якість звучання, відсутність налаштувань
- Вадим К***
Що на вашу думку гідно уваги до 2к грн.?
- ІЛЛЯ Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Колонка супер!
- Переваги:
- Качество сборки, внешний вид, качество звука.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Це просто КОСМОС! Акустична система Xiaomi Sound Outdoor Blue — це здійснення моєї мрії. Потужний, чистий звук, глибокий бас, ніби на живому концерті! Стильний дизайн, зручне керування та автономність — беру з собою всюди: і на природу, і у ванну, і на кухню.
Bluetooth зʼєднання стабільне, жодних збоїв. Заряду вистачає на цілий день музики без перерв.
Це не просто колонка — це любов з першого звуку. Рекомендую всім, хто хоче максимум емоцій у компактному форматі!- Переваги:
- Звук
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Добротна річ! Я задоволений
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Чудова річ! В міру важкенька, чудово тримає поверхню. Якісний, глибокий звук. Можливість об'єднання у пару з такою ж колонкою. Софт тач покриття. Дуже приємна річ.
- Переваги:
- Написав вишче
- Недоліки:
- Не виявив
- РоманВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Red
Ващє така колонка бімба прям валить, я в шоці!!! Короче в магазині слухаю не заважає, звук чистий. Баси присутні!!! Відчуваю всі 20 ват!
- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Відсутність додатку
- Николай Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Red
Відповідає всім описам характеристики
Рекомендую! - Валентин Р***Продавець: Gadget_XL. Колір: Black
Дуже гарно упаковано та швидко відправили я задоволений товар орегінальний
- Николай Г***Продавець: RozetkaEU. Колір: Red
Классная колонка, очень хорошее качество! Отменное звучание!!!
- Олег І***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Купив в Європі, віддав 60 євро, розказали, що не гірша за JBL (80євро). Грала добре але не довго, відпрацювала 40-50год. Ніколи не падала, у воді не була, в один прекрасний момент почала жахливо хрипіти, заніс у сервісний центр сказали:"відремонтувати не можливо, нема запчастин, можете оставити,але шансів немає. А я щей MI телевізор 55" купив, тепер чекаю, його черга
- Переваги:
- Гарно грала
- Недоліки:
- Не довго грала
- ОлександрПродавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Подарували на день народження. Чудовий гаджет, тепер стоїть у мене на холодильнику і грає тихенько шлягери юності, як колись була радіоточка.
Звучання мені подобається, автономності при моєму використанні вистачає на два тижні.- Переваги:
- Добре звучання, як для такого типу акустики. Гарно виглядає, приємно взяти у руки.
- Недоліки:
- Можливо гучний звук при вмиканні/вимиканні, но то таке...
- Марков В***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Працює чудово але не вистачає синхронізації з програмою по типу Xiaomi home
- Олександр В***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Колонка бомба, дуже задоволений! Звук чистий, об'ємний. Баси супер. Виглядає круто та на дотик приємна. Ще й за таку ціну! Рекомендасьо
- Переваги:
- Звук
- Орест К***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue
Користуюсь два тижні рекомендую
- Переваги:
- Звук суперовий на свої гроші топ і по відчуттях приємний дорогий пластик, активний сабуфер.
- Недоліки:
- Не виявив
- Валерій К***
Голосові повідомлення такі ж гучні, як і в попередній моделі?
- Коваленко О***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже гарно грає звук чистий
- Переваги:
- Зовнішній вигляд на всі 100