Відгуки покупців про Черевики Skechers Glacial Ultra Woodlands Black 16677-BBK 39.5
- Эльвира Л***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 37
Гарні ботіки. Купляла для мами і їй дуже сподобались.
- Переваги:
- Легкі і майже невагомі
- Недоліки:
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 39
Чудові ботинки, для широкої повномірної ніжки це порятунок. Маю декілька пар цього виробника - всі хорошої якості, легкі, зручні, прекрасно витримують щоденний трекінг). Саме ці витримали і в морози -22)), шнурки регулюють повноту, а так застібка на замку мені більш зручно.
- Переваги:
- Легенькі, зручні
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Прикольні,
м'які,
легкі,
на кожен день, те шо треба- Переваги:
- Рекомендується до покупки!
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 38.5
Класні, легенькі
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 39
Вони класні, зручні, взула і забула, на 26см брала 39р. підійшли ідеально.
- Переваги:
- Дуже легкі
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 38
взуття на осінь розмір 38 на 24,7 нормально 37,5 було б за мале враження норм не дороге взуття, мабуть, на зиму буде холодне , прийшло без шнурків розетка компенсувала на шнурки
Відповідність повноті
Замале
Комфортне для температури до
+5°C
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 38
Розетка верніть шнурки більше нічого у вас куплять не буду поки не повернете шнурки або компенсуете на шнурки
Украли шнурок видно сліди пальців якщо крали могли вкрасти вже 2 верніть шнурок назад , брак залежані це таке може бути но красти шнурок це тупо- Переваги:
- украли шнурок
- Недоліки:
- грязні від пальців
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 39
Недоліків не виявили далі зима покаже .
Відповідність повноті
Відповідає
- Ніна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 38
Дуже, дуже зручні,як тапочки
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
Теплі та комфортні, на кожен день чудові
- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- нема
- Ніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
Дуже задововлена якістю, скетчерси просто невбивані, зносостійкість на рівні!
- Переваги:
- натуральна замша, якість
- Юра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
Шеіра і штучна шкіра, навіть пише на коробці, а рзоетка пише шкіра, в іншому якісні
- Переваги:
- Дуже легкі
- Недоліки:
- Штучна шкіра присутня
- ЛіліяПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 38
Вони світло- сірі. Виглядають не дуже, я сумніваюсь що то натуральний матеріал. В середині фліс, це не зима, скоріше осінь.
- Недоліки:
- Не сподобались, повернула
- Жанна П***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розмір: 37
Дуже сподобалися
- Переваги:
- Легкі