- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Устойчивая
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.
- Щербина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Прекрасная вешалка
- Переваги:
- Стильная, красивая
- Недоліки:
- Немного подождали заказ, но это того стоило!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная вешалка
- Переваги:
- Прочная, надежная, устойчивая
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка приехала целая. Сборка очень простая. Брали для офиса - вполне выдерживает верхнюю одежду 5-ти сотрудников. На вид устойчивая и крепкая.
- Аделина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка устойчивая, отлично вписалась в интерьер. Рекомендую!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная вешалка! Реккомендую.
- Переваги:
- Стойкая
- Недоліки:
- Не виявила.
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка отличная. Устойчивая, замечаний нет
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Не выявил
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже довго вибирала вішак на Розетці, але зупинилася на цій, хоча можна сказати, що коментарі 50/50.
І не прогадала - дуже задоволена.
З сином зібрали за пару хвилин (дякую попередньому коменту). І не важка і не легка (несли ці дві частини в руках майже кілометр від Магазину Розетки, і не втомилися))
Стійка, без "портаків" та подряпин, навішали зимового одягу, і ще пару осіннього, - стоїть, не хитається. Дуже задоволена покупкою, прийшла швидко, на наступний день. Рекомендую.- Переваги:
- Ціна/якість
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На вигляд гарна й крапка, але зібрати відразу не вийшло, бо шпилька для зʼєднання двох части не підходить по діаметру, товстіша ніж отвір з різьбою. Прийдеться підбирати …
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Шпилька не підходить по діаметру
Представник брендуДобрий день. Для розв’язання питання стосовно виявленої відсутності комплектуючих у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами". Дякуємо за звернення. Бажаємо гарного дня.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Простояла в офісі 8 років, міцна, стійка, витримує багато важких курток. Кожного дня нею постійно користувались, наступали, зачіпали, жодного сколу чи потертості фарби. Виглядає як нова. Рекомендую цей товар, коштує своїх грошей.
- Переваги:
- Міцність, якісь фарбування
- Гаджиев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
присилаєте покоцане, ну то ловіть відгук
відправляти назад не буду - в мене нема ні часу ні ресурсу цим займатись- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- поцарапаний товар
- Надія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова річ,рекомендую.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купила на заміну, колись купували за смішну ціну стойку, але набагато гіршої якості, вона сто разів ламалася, навпіл. Ця важча і має більш стійку основу, а також колір білий те, що мені потрібно, сподіваюсь, що якість набагато краща.
- Переваги:
- Стійка, зручна
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук. Сподіваємося, що наша Вішалка на підлогу Venezia виправдає Ваші очікування. Гарного дня.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вішалка міцна і стійка.
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный товар. Крепкая, металлическая. Отлично выдерживает зимние куртки. Просто правильно нужно собирать.
- Переваги:
- Качественная, не дорогая, отлично визуально выглядит. Рекомендую.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка быстро доставили,упаковкарекомендую
- Переваги:
- Цена,качество
- Лидия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Спасибо "Розетке" и производителю за хороший товар!
- Переваги:
- Высокое качество, лёгкость сборки, практичность
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Давно хотела приобрести такую вешалку. Качество отличное! Собрать может даже ребёнок. Вся беленькая, красивая, точь в точь, как на фото. Спасибо Розетке!
- Филипп К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ок , доставили быстро
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подобається
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінний вигляд, надійне кріплення, але ніжки незбалансовані буквально на пару міліметрів.
- Переваги:
- Вигляд, матеріал
- Недоліки:
- Незбалансовані ніжки
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Железная надёжная вешалка!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Загалом вішачок сподобався. Але от кріплення треба виробнику вдосконалити. Дуже тоненька шпилька, і якщо добре не закрутити, то є ймовірність, що вона розхитається і зломиться.
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- Кріплення
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не выдержала нагрузки зимних курток)
- Переваги:
- на первый взгляд прочная)
- Недоліки:
- сломалась на следующий день в месте соединения посередине
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий вішак для верхнього одягу, відповідає своїй задачі, є місце для парасолі.
- Николай А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неполная комплектация. Не было шпильки М8 и шайбы.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мобильная, стильная, удобная, устойчивая вешалка
- Переваги:
- устойчивая вешалка, выдерживает много курток и пальто.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка отличная! Качественно сделана. Стильная, симпатичная, устойчивая. Покупкой довольна.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка супер! Очень понравилась , доставка как всегда на высоте, спасибо Резетке
- Переваги:
- Классная
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В комплекте не было шпильки м8 необходимой для сборки.
- Оля
треба було зателефонувати в сервіс Розетки
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Собрал за 20 секунд, рекомендую
- Переваги:
- Цена, прочная, хорошо покрашена.
- Виктор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка, сделана качественно. Рекомендую
- Ерёменко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка просто супер! Монолитная (из двух частей), устойчивая, собирается за 2 минуты. И выглядит отлично. Брал для офиса.
- Переваги:
- Металл, все детали приварены, поэтому нечему расшатываться или ломаться. Тяжелая и устойчивая.
- Недоліки:
- Нет!!!
- Инга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вешалка просто великолепная!
Черная, стильная! Отлично вписалась в интерьер!
Рекомендую.- Переваги:
- Устойчивая и очень красивая
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая, стильная, устойчивая. Выдерживает очень много одежды :)
Но уже не нужна из-за пандемии.- Переваги:
- хорошая, стильная
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё супер!!! Жене понравилась
- Переваги:
- Стильная и красивая
- Недоліки:
- Я не нашол