- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Оливковий
Штани, просто, супер, колір, ще крае, чим на фото, я ношу 48, зріст 161, брала М, просто клас по довжині якраз.
Дякую, Розетка, Ви Неймовірні!!!- Переваги:
- Якісна тканина, легка, яркий колір, супер ціна.
- Недоліки:
- Немає!!!
Відповідає
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Гарні брюки. Рекомендую.
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Гарастовська А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Штани просто супер
- Кольцова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Якщо у вас виникають сумніви «купувати штани чи ні?», не вагайтесь - купуйте. Тканина максимально приємна до тіла та легка. В спеку саме те, що потрібно. Виглядають стильно, в носці зручні. Побачимо ще, як при пранні себе поведуть, але я поки задоволена на 100%
- Переваги:
- Матеріал, дизайн, пошив та ціна.
- Недоліки:
- Їх нема) єдине, що може хоч якось зайти за недолік - довгі (довелися вкорочувати).
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
На літо саме те, розмір відповідає заявленому.
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Штани супер! Рекомендую!
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Удобные , широкие штаны палаццо . На мой рост длинноваты , но это не проблема их сделать короче . Качество мне тоже понравилось. Рекомендую к покупке.
- Ганна П***
Доброго дня!Які ваші параметри?
Теж замовила такий розмір,щось здається завеликі будуть...
В описі одні указані,в таблиці зовсім не такі - Представник постачальника
Доброго дня. Орієнтуйтесь на розмірну сітку вказану в описі товару.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Сірий
Можна брати на розмір менший
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Коричневий
Брюки однозначно классные.
Сели идеально. Взяла размер L на рост 171, бедра 103.
Ткань приятная, струящаяся.
Супер, что в отделении Розетки можно примерять!- Переваги:
- Цена, качество, вид
- Недоліки:
- Не заметила
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Чудові, комфортні, легкі! Порадувало те, що гарна повна довжина на мій 175 ! Рекомендую, гарні штани
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Оливковий
Виглядають гарно, як на фото. Зручна широка резинка. Тканина майже не мнеться, легкі. Дешеві за акцією. Розмір L - на мій зріст 168 треба трошки вкоротити, або 4 см каблук. Дивно, що розібрано всі розміри, а відгук лише один. Рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість, вітчизняний виробник, зручна резинка і висока талія, дуже приємний колір, акційна ціна
Відповідає
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Мирослава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Штани супер. Дуже сподобались, висока посадка, але на ріст 160 треба буде обрізати
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Універсальні, на всі випадки. Рекомендую
- Переваги:
- чудові штани
Відповідає
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий
Дуже зручно, ношу з задоволенням, товар рекомендую. Тканина легка, непрозора.
- Переваги:
- Легкі, тканина непрзора
Штани супер. Рекомендую
- Переваги:
- Якість вигляд ціна
- Недоліки:
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Приємна легка тканина, якісний пошив.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Давно їх хотіла,легенькі, гарно лягають по фігурі
- Переваги:
- Фірма)
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Підійшли на всі 100%. Дуже зручні, тканина легка. Попрала та наділа))) не треба навіть прасувати ))) Вдала покупка. Рекомендую
- Переваги:
- Легкі, зручні для носіння (на резинці)
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Брюки хороші, літні.
- Переваги:
- Легкі брюки, сіли гарно по фігурі. На літо. Правда думала, що це класичні штани під піджак.
- Недоліки:
- Брюки хороші, але на мене довгі.
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Красиві, приємна тканина,гарне пошиття.... Сіли ідеально
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий
Не погані на літо.
- Переваги:
- Ціна- якіст
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Анна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Дуже класні. В реальності крутіші ніж на картинці. По фігурі сідають красиво ,вільно. Одне задоволення.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Дякую за штани. Все добре. Розмір співпав. Зручні. Маю такі ж, але зеленого кольору, тому знала, що купую. Відправили й доставили швидко. До покупки рекомендую. Всім гарних покупок.
- Переваги:
- Легкі, зручні, ховають недоліки фігури
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Нічого зайвого. Легкі, зручні, літні брюки. Приховують усі вади фігури.
Підходять до офісного ділового стилю.
Рекомендую.- Переваги:
- Ціна-якість.
Відповідає
- Нила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Коричневий
Добрі штани ,вільні,легкі,повітряні , хочеться літати в них.
- Переваги:
- Вільні. Дихає тіло.
- Віта М***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Якість
Льоном там і не пахне- Представник постачальника
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- ЕленаПродавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Ткань легкая, приятная, пошиты аккуратно, на рост 1.79 размер М доходят до щиколотки, рекомендую невысоким девушкам.
- Переваги:
- Крисиво, модно
- Недоліки:
- Не расчитаны на высоких, а жаль