Відгуки покупців про Ігрова Клавіатура AJAZZ AK820 MAX White-Purple З Магнітними Світчами. Дротова 8000 Гц/с. Switch 0.1 мм.

Оцінка користувачів 4.32/5
на основі 61 відгук
  • Відгуки про товар продавця DEV1CE
  • Таня Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська

Клавіатура дуже сподобалась. Магнітні свічі працюють швидко та чітко, відгук миттєвий, друкувати й грати дуже комфортно. Клавіші приємні на дотик, звук м’який, без зайвого шуму. Проблем з підключенням та налаштуванням не виникло.

Переваги:
    Швидкий та точний відгук завдяки magnetic switch, комфортний звук і приємні кейкапи, відмінне співвідношення ціни та якості.
    Недоліки:
    Недоліків для себе не знайшла
  • Микита Б***

Хороша клавіатура

• Кирило Г***

Вообщем советую не выключать отопление пока уходите с дому) А с нашими отключениями света..

Переваги:
    Хорошая клавиатура, звук приятный, в комплекте положили наклейки с Укр раскладкой
    Недоліки:
    Приходя после работы заметил что клавиатура начала тупить, нажимать сама кнопки, иногда сама комбинации вводит, по типу альт+ф4, если попользоваться ею то становистя всё хорошо, так понял из-за холода она начинает тупить, т.к после активного пользования всё приходит в порядок. На клавиатуре перестал работать половина подсветки при том что я не ем за столом, не разливал на неё ничего, просто со временем.
    • Філіпп М***

Може брак?

• Андрій М***

клавіатура супер за свої кошти

Переваги:
    гарне обслуговування
    Недоліки:
    нема
  • Денис М***

я вважаю що клавіатура не погана якщо ти не прискіпливий тому ставлю 4 зірки.

Переваги:
    магнітні світчі і наявність rapid trige
    Недоліки:
    не зберігаються налаштування підсвітки та іноді не було доступу до онлайн драйверу. один раз помітив що одна клавіша працювала через раз але через день все з нею було нормально.
  • Михаил Т***

Загалом клавіатура непогана, але не звернули увагу, що мова тільки англійська…

• Анатолій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська

Клава шикарна, за такі гроші непогана магнітка, але софт не бачить клавіатуру, перепробував навіть для різних версій. Едине що допомогло це веб-драйвер, але хотілось би програмку :( Сама клава топ!

• Андрій М***

Хороша клавіатура. Були труднощі в налаштуванні, що я думав вже що зломана чи бракована. Але продавець швидко допоміг вирішити всі проблеми

Переваги:
    Красива, гарна збірка, приємні кліки, хороший продавець
    Недоліки:
    Налаштування може бути не інтуітивним, і можна щось не те наклацати
  • Владимир П***

Клава топ, після мембранки це ні з чим не порівняти, рекомендую

Переваги:
    Вона того варта
    Недоліки:
    Софт -
    • Кирило Г***

на неё есть софт, не очень удобный, можно через сайт разцветку клавиатуры менять, и свой рисунок делать

• Мария М***

чудова клавіатура, приємний дизайн та тайпінг, зручний інтернет софт

• Микола К***

Клавіатура прийшла швидко, Єдина трохи пом'ята коробка, але прийшов все було добре, знайшов онлайн софт, налаштував тицяння, і підсвітку. І все працює файно, ще нема кириліці, але є наліпки, правда с россійською, але нічого страшного. Короче кажучи клас.

Переваги:
    Прийшла швидко, софт працює і клавіатура теж
    Недоліки:
    Коробка прийшла трохи пом'ята, нема наліпок на українській.
  • Александр

Отличная клавиатура , спасибо магазину за быстрее решение возникшего вопроса ! Очень радует сервис

• Олександр М***

Клавіатура з кращим тайпінгом ніж я очікував, як на мене то близько до "кремового" тайпінгу, як в сучасних механічних клавіатурах з великою кількістю шумки.
    Під'єднання лише через Type-c, проте за таку ціну інші фактори це компенсують, та і для клавіатури безпровідність куди менш критична ніж для миші. Не вдалось встановити софт, проте на сайті від виробника все налаштував, та навіть зробив декілька конфігів. Наліпки додаткової розкладки на клавіатуру як на мене псують відчуття кейкапів, тож я зилишив тільки з англ. розкладкою. Якщо потрібна укр. розкладка - компроміс з наліпками або докупляти кейкапи.

Переваги:
    Якісна доставка, гарна ціна.
  • Аліна В***

Тихий тайпинг и приятный, удобный софт

Переваги:
    Хорошие свитчи,отклик,софт
    Недоліки:
    Нету
  • Владислав Л***

Чудова магнітна клавіатура, порівняно з механікою просто небоі земля коли користуєшся кайфує рівномірно прожимається на всьому ходу. Обов'язково потрібно налаштувати через веб драйвер без налаштування деякі клавіши будуть нереагувати після налаштування все чудово жодних нарікань

Переваги:
    Чудова клавіатура ща свої гроші немає конкурентів на ринку
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Артем К***

Гарна ціна/якість, все сподобалось

Переваги:
    Тиха
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
  • Жениш С***

В первые 2 дня заметил дефект, клава залипает каждые 2-3 минуты и не нажимает кнопки повторно. Пробовал дрова скачать, менять юсб порт и тайп-с провод. Жалею о покупке, особенно это была моя первая магнитка

Недоліки:
    брак
    • Владислав Л***

Потрібно налаштувати через веб драйвер після цього дефект має пройти

• Артур К***

Клавіатура прийшла з дефектом, замінили без проблем, тепер все добре!

• Максим Д***

Хорошая клава , с магнитными свитчами , софт удобный , шумка есть , качество сборки 10/10

Переваги:
    Приятная на слух , магнитка , есть шумка , софт
    Недоліки:
    1 тип подключения но это не критично
  • Анастасія С***

Рекомендую

Переваги:
    Наявність, швидка доставка
  • Андрій Л***

Клавиатура хорошая. Нет люфта. Не столкнулся не с одной проблемой. Я играю face it и рекомендую эту клавиатуру для хороших показаний в проф игре ничего не знаю. Программа работает отлично. Если у вас не работает воспользуйтесь веб версией драйвера

Переваги:
    Одни
    • Илья о***

какие там свитчи?

• Богдан Б***

Хороша клавіатура. Дуже чутливі клавіші, дуже добре для фпс шутерів. Але коли купите, обов'язково налаштуйте і понизьте чутливість деяких клавіш щоб уникати міскліків

Переваги:
    Приємний звук, дуже чутлива
  • Михайло Ч***

Клавіатура класна мені сподобалась дуже зручна спочатку була для мене дуже мала бо я раніше користувався повнорозмірною але через декілька днів привик

Переваги:
    Класний тапінг компактність
    Недоліки:
    Дуже маленькі букви в софті я б радив зробити в софті більший шрифт
  • Максим Л***

Для кс саме то

• Артем П***

Постачальник надійний. Замовлення доставлене вчасно. Все ок!

Переваги:
    Хороша клавіатура. Добре працює.
  • Анна

Клавіатура хороша. Працює швидко, натискання м’які й точні. Дуже приємно набирати текст і грати. Виглядає стильно, і в цілому якість на висоті.

З мінусів — немає підсвітки самих літер і немає української розкладки, тільки англійська. Трохи незручно, особливо якщо часто набираєш українською.

Переваги:
    Зручна в користуванні
    Недоліки:
    Немає підсвітки літер, української розкладки
  • Влад Д***

Все добре, але сама головна фішка клавіатури не працює її просто не бачить офіційне програмне забезпечення вже перепробував всн, якщо у вас є рішення даної проблеми зміню відгук

Переваги:
    В цілому дуже класна клавіатура
    Недоліки:
    Не бачить програмне забезпечення
    • Продавець  DEV1CE

Доброго дня, софт на деяких моделях налаштовується через сайт Ajazz, інсталювати програму не потрібно

• Елена В***

Користуюсь. Дуже подобається.

Переваги:
    Зручна, вантажний вигляд. Чудово працює.
  • Єлизавета К***

рекомендую

Переваги:
    дуже приємний тайпінг, хороша якість і дужее швидка доставка( замовила в неділю ввечері, в понеділок вже отримала посилку)
  • Людмила Ц***

Клавиатура отличная, брали ребенку для игр. Рекомендую

Переваги:
    Клавиатура отличная, брали ребенку для игр. Рекомендую
  • Ігор

Клавіатура хороша, приємний звук, брав для ігор все сподобалось.

Переваги:
    Ціна, дизайн, чутливість натискання
    Недоліки:
    Не виявив
  • Світлана Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська

Загалом товар відповідає опису, але є зазначені недоліки. Враження від покупки змішані. Функціональність хороша, проте є зауваження щодо комплектації та зовнішнього вигляду. Клавіатура працює справно, однак є невідповідності заявленим характеристикам. По суті це інша модель, не та що представлена на сайті для продажу....

Переваги:
    Присутні майже всі функції, зазначені в характеристиках.
    Недоліки:
    Відсутнє RGB-підсвічування, а також використано інший шрифт на кейкапах. Коробка від клавіатури пом’ята та порвана, має непрезентабельний вигляд.
  • Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська / Українська

компактна, хотілось би українські букви були би темнішими би краще видно

Переваги:
    приємна на дотик, гарна
    Недоліки:
    поки не помітив

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!

• Вадим С***

Топ за свои деньги

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нету

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська / Українська

Хороша клавіатура переходив з механічної, дуже задоволений. Була проблема, що іноді натискав клавіші випадково, бо вони натискаються дуже легко, але вже майже такого не стається. З софтом все чітко, читав відгуки про непрацюючий софт, думав що будуть труднощі, але у мене їх не виникало. Клавіші не підсвічуються, це трохи не зручно, тому що часто працюю в темряві, але в основному проблем не виникає.

Переваги:
    Магнітні перемикачі, тихо працює, софт працює без проблем
    Недоліки:
    Коли виключаю комп’ютер клавіатура не перестає працювати, а світиться і кожен раз приходиться відключати її від комп’ютера. Я не розумію звідки вона бере живлення, тому що бп вимикав, а вона працювала

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Magnetic Switch. Розкладка: Англійська / Українська