Відгуки покупців про Рушник махровий Косинка 50х100 см лаванда
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розміри: 70x140 см
На нём нет никаких бирок, но качество выше всяких похвал, не могу даже представить, что может быть лучше.
- Переваги:
- Повышенной плотности.
- Недоліки:
- Нет бирок.
Представник брендуДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x100 см
Гарний рушник, зі своїм завданням впорається на відмінно
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розміри: 70x140 см
Здивувала відсутність бірок на самому рушнику. Ні назви виробника, ні складників-нічого. Штрих код на пакеті і все.
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Сподіваюсь не буде, тільки отримала.
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобався рушник. Це якісний махровий рушник, зі 100% натуральної бавовни. Високої щільності. Сподіваємося з часом ви зміните свою думку на кращу.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 30x50 см
Рушник приємний на дотик. Не товстий, проте відповідає заявленій щільності. Це саме серветка. На колір – темно-синя, на фото вона більш бірюзова. Після першого прання, як це буває з махровими виробами, товстішою серветка не стала. Фарбування стійке.
- Переваги:
- Щильність виробу
- Недоліки:
- Особливих нема
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 30x50 см
За якістю сподобався рушник. М'який, плотненький. Тільки колір відрізняється. Розумію, що налаштування, особливості екрану.... У мене на сайті рушник яскраво-синій. А в реальності темний, приглушений синій.
Представник постачальникаДобрий вечір! Дякуємо за Вашу оцінку та враження! Шкода, що сталось непорозуміння з кольором. Ми перевіримо інформацію. Користуйтесь з задоволенням!