- Бычко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я товар ещё сам не пробовал все было комплектно, единственное что меня расстроило когда я присмотрелся на форсунку керамическую она пришла с трещиной
- Переваги:
- Все в комплекте должно вроде как работать
- Недоліки:
- Шланг сильно подавленый пришёл до такого состояния что как буд то там склеяно из нутри, форсунка в трещина
Представник брендуДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну пошкодженого елементу або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавець товар відправив не укомплектований без другої форсунки
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні отримав і протестив. Повністю виправдав сподівання: іржу вибиває швидко, навіть кратери(куплявся саме для цього), заводську фарбу на старих вазівських дисках не зняв, можливо потрібен інший пісок- я брав сухий просіяний з будівництва,дрібний, пробував тільки метал сопло, керамічне меншого діаметру можливо працює інакше. В комплекті два сопла, шланг місцями передавлений і м'який- буду міняти на товщий. Різьба на зажимі сопла дрібна, але тримає нормально. Перед покупкою читав відгуки- були сумніви чи сподобається, якби не безкоштовна доставка, то можливо і не замовляв би. Вцілому пістолет навіть кращий, ніж я очікував за такі кошти.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Шланг
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
для не больших деталей сойдет
- Переваги:
- удобно работать
- petritskayaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сегодня получил свой заказ! Пистолет не проверял в комплекте шланг не дубовый, сам пистолет и одна металичиская форсунка !!! Хотя на коробке написано что в комплекте должно быть две форсунки метал и керамика . Где моя КЕРАМИЧЕСКАЯ ФОРСУНКА ????
- Переваги:
- не испытывал
- Недоліки:
- нету керамической форсункит
- Макс
А на сайте и нет информации о керамической форсунке.
Задавайте вопрос уже производителю. - petritskaya
На официальном сайте указано что есть дополнительная керамическая форсунка, и я лично звонил официалам и они эту информацию подтвердили!
- Костя
Так Здесь же на сайте ее нет в описании....
- Саша Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
шланг для піску що йде в комплекті не практичний і деревяний та скручений в бублик, можливо мій лежав довго на складі плмінявши його піскоструйка працює навіть дуже добре, найкращий з аналогів, єдине що для тривалих робіт потрібен хороший компресор з великим ресивером тому що реальний розгід в нього від 400-600л залежно від кількості подачі піску соди т.д. але якщо роботи дрібні (свічку з двигуна почистити, чи ржавчину в місці де не добратись болгаркою) то працює бездоганно,
- Переваги:
- швидко та результативно справляється з іржею, не вибаглевий до суміші, будь то пісок з дрібними камінцями сода, вологий пісок
- Недоліки:
- швидко зношується сопло, дуже не зручний шланг
- Саша Ч***
пройшло 2 тижні інтенсивної роботи і клапан подачі повітря почав заїдати спочатку а потім взагалі залишився в відкритому положені і нереагував на курок
- Денис П***
Александр подскажите какой диаметр шланга на нем? 20мм?
- васильчук в***Продавець: Rozetka
в комплекте насадка керамическая есть?
- Владимир
есть