- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Якість чайника Ок, а от кришка що попало, люфтить, не тримається, під час наливання випала та розбилася
- Переваги:
- дизайн
- Недоліки:
- відсутнє практичне застосування, у зв'язку з неякісною кришкою.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Мені сподобався. Легкий, можна ставити на газ
- Переваги:
- Красивий, прозорий, кришка не бамбук а скло
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Дар'я В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Не прослужив і 10 місяців.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Недовговічний
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Щоб скляний чайник служив довше, рекомендуємо використовувати його на помірному вогні, не ставити порожнім на плиту та уникати різких перепадів температури. Це допоможе запобігти тріщинам і продовжить термін експлуатації.
- Василь
Борсилікатне скло має легко витримувати перепади температури! Тому або це не борсилікатне скло. Або був удар
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Подобається заварювати чай у скляному посуді. Чайник гарного об'єму, нормальної форми, дуже зручно, що є маленьке з'ємне ситечко у носику, щоб фільтрувати чаїнки.
- Переваги:
- повністю скляний, наявність ситечка у комплекті
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Кришка зовсім не підходить до чайничка.
Нажаль повернення товару. - КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Прослужив більше року, поки чоловік не розбив кришку))) куплю ще один такий самий, бо дійсно класний і вистачає на 2-3 чашки чаю, великий плюс саме скляна кришка - не бамбук, що з часом розбухає. Рекомендую однозначно
- МарьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чайник сподобався, єдиний мінус, перший прийшов з дефектом, але все ок, замінили, тому обов'язково перевіряйти все при отриманні.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
брав, на подарунок. користувачі задоволені
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чудовий чайник 10 з 10. Тільки треба перевіряти при отриманні, усе, навіть чи підійде кришка
- Переваги:
- Чудовий, гарний. А який чай гарний)
- Недоліки:
- Ніяких минусів не побачила. Тільки те що треба обережно корстивутатися, але він зі стекла)
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чудовий чайник, можна нагрівати на газовій плиті. Вистачає як раз на 2 чашки чаю по 400 мл.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Не має.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Топовий варіант для заварювання чаю і навіть глінтвейну! Якісне міцне скло!
- Переваги:
- Приємний дизайн на 1л
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ксения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Мій перший заварний такого типу, виявився досить зручним і не настільки тендітним, як боялася. Хоча і мию з обережністю
- Переваги:
- Гарний дизайн, скляна кришка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Сподобався)))
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Дуже гарно виглядає як з заваркою, так і без) Але навряд чи підходить для дому, де є діти через свою крихкість.
- Переваги:
- Зручний у використанні, естетичний
- Недоліки:
- крихкий
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
Вибрала саме на 1 літр, бо сподобався дизайн повністю в склі, без дерева. Зі своєю функцією справляється, але треба дуже ніжно з ним "обходитися", бо легенький і коли миєш може легко розбитися
- Переваги:
- Лаконічний дизайн, ціна
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Дуже подобається. Зручний) користуємось з задоволенням. Дякую!
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Працює.