- Євгенія Л***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Мікроскоп супер. Тримає довго заряд. Цікаво і дітям і дорослим. Швидка відправка. Якісний матеріал
- Переваги:
- Якісний, тримає добре заряд, круто досліджувати світ
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що мікроскоп сподобався своєю якістю та довгим часом роботи, раді що і дітям і дорослим цікаво його використовувати. Дякуємо за вашу покупку.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Дитині дуже подобається, а це головне
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що мікроскоп приніс вашій дитині задоволення та зацікавив її у пізнанні світу. Звертайтеся за новими покупками, будемо раді!
- Наталі Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Купила дитині і сама зависла, цікаво долоні розглядати, головне підібрати правильну відстань, щоб не розмивало зображення.
- Переваги:
- Маленький, легенький з підсвіткою
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що дитяча мікроскоп-лупа зацікавила не лише вашу дитину, а й вас, і приносить цікаві моменти для досліджень.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Дитина розгядає все через цю лупу, носить з собою в садок. Покупкою задоволені.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що портативний мікроскоп став улюбленою іграшкою вашої дитини та приносить стільки цікавих моментів для досліджень.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Цікава іграшка дитині, легка та компактна, беремо з собою на кожну прогулянку.
Вдячні за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що дитяча лупа-мікроскоп стала цікавою й незамінною іграшкою для прогулянок — її компактність справді дозволяє пізнавати світ будь-де.
Завжди будемо раді вашим наступним зверненням у наш інтернет-магазин!
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Купила для внучки , тепер всією сім'єю розглядаємо та досліджуємо все що трапляється під руки. Дійсно дуже хороша та якісна річ. Рекомендую купуйте своїм діткам не пожалкуєте.
- Переваги:
- Досить цікава річ
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Надійний
Дуже дякуємо за відгук!
Нам приємно чути, що портативний мікроскоп зацікавив всю сім’ю та дарує стільки цікавих моментів для спільних досліджень — це чудове підтвердження його якості та користі.
Завжди будемо раді вашим наступним покупкам у нашому інтернет-магазині!