- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Бежевий. Розмір: 45
Треш
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо,Руслане, за ваш відгук! Нам шкода, що покупка не виправдала ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас.
- Диана Д***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Через неделю начала протираться ткань.
- Недоліки:
- Низкое качество материалов
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що покупка не виправдала ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Бежевий. Розмір: 42
Якість хороша! Швидка доставка!
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо, Миколо, за ваш відгук! Ми раді, що вам все сподобалось. Носіть із задоволенням !
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Звичайні домашні тапки але легкі і безшумні, коли ходиш зранку по квартирі і не слизькі на паркеті.
- Переваги:
- Зручні,безшумні,не слизькі
- Недоліки:
- поки не знайшов
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Продавець Favoriteclothes
- Поливанов С***Відгук від покупця. Продавець: Favoriteclothes. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Капці більше схожі на одноразові. Кілька днів поносив, та вже тканина на пʼятах повилазила зі швів та почала рватися.
- Продавець Favoriteclothes
Дякуємо, Сергію, за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдали ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти!