- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Миші як бігали по хаті, так і бігають.
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Ніби працює, місяць пройшов мишей не чути
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Не працює від батарейок
- Азізе У***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
В подарунок отрути не було!Хоча в інших продавців він коштує дешевше!Думала,добре,хай буде така ціна,хоч отруту теж прокладу поруч, якщо раптом не діє прибор:(
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо за ваш відгук!
Щиро перепрошуємо — при комплектуванні вашого замовлення сталася помилка.
Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб узгодити зручний спосіб вирішення ситуації і надати все, що належить за замовленням.
Дякуємо за розуміння та терпіння — ми цінуємо вашу довіру!
- Крістіна Г***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Не працює!!пищить неприємно і миші поруч бігають
- Переваги:
- Недоліки:
- Звук
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що прилад не виправдав ваших очікувань
Ультразвуковий відлякувач діє не миттєво — він створює високочастотні звукові хвилі, які людина не чує, але вони викликають у гризунів відчуття дискомфорту. Миші поступово залишають приміщення, зазвичай протягом 7–14 днів постійної роботи.
У цей період гризуни можуть навпаки здаватися активнішими — це нормально, адже прилад порушує їхні звичні місця перебування.
Для найкращого ефекту важливо:
- розмістити відлякувач у відкритій зоні, не за меблями чи шторами;
- не перекривати передню частину приладу;
- не вимикати його на ніч;
- якщо площа приміщення велика або є кілька кімнат — бажано встановити по одному приладу в кожній.
Наш менеджер уже зв’язався з вами для вирішення ситуації.
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Доброго дня. В описі пише подарунок суміш проти гризунів а по факту подарунка немає. Чому?
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
прийшов відлякувач -увімкнула і забула про нього, згадала уже пізніше, коли мишоловки стали пусті. я вражена. менеджер при дзвінку відповів на всі питання. що цікавили, проконсультував про те як має працювати відлякувач. покупка виявилась дуже вдалою.
- Переваги:
- екологічність
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Направляла на таракана, который ел крошку (изменяла частоту). Убегал и боялся. Пробовала включить звук, звук был, значит прибор исправный, эффективный, по крайней мере в отношении тараканов.
- Переваги:
- класс
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: KRANEX
Совсем не помогает… использую в квартире и к сожалению мышей это не пугает
- МаринаПродавець: KRANEX
Вітаю. Прилад повернули сьогодні. Адже прилад не справний коробка розцвіла може від сирості сам прилад теж. Неприємний запах. Кнопка не вмикає прилад.
- Переваги:
- Нема переваг в несправному приладі в коробці з цвіллю.
- Недоліки:
- Нема прилад не справний коробка поцвілп