- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Kremezstone
- Продавець Kremezstone
Дуже дякуємо за високу оцінку нашої роботи
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Kremezstone
Продавця рекомендую, товар супер, швидка отправка , доставка безкоштовна
Рекомендую!- Переваги:
- Дошка чудова, якість супер
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Kremezstone
дуже вдячна за товар. Те, що я хотіла. Дякую за швидку та зручну доставку.
- Переваги:
- Дуже зручний розмір.
- Продавець Kremezstone
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Kremezstone
Тиждень користування. Лід не колю, заморожене не ріжу. Так, сліди мають місце бути...але не на стільки і не за тиждень, сліди прорізів глибокі залишаються після кожного використання, і в них залишається їжа, вони темні
- Переваги:
- Важка, легко мити
- Недоліки:
- Залишаються глибокі прорізи після кожного використання
- Продавець Kremezstone
Добрий день, пані Юліє. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам прикро, що дошка не виправдала Ваших очікувань. Матеріал штучного каменю міцний і безпечний, але при нарізанні ножем можуть залишатися подряпини або прорізи — це його природна особливість, яка не впливає на безпечність використання.
Щоб зменшити їхню кількість, радимо використовувати ножі з гладким лезом та після миття насухо витирати поверхню, щоб уникнути потемнінь. Також періодично можна використовувати лимонну кислоту чи кисневий засіб щоб зробити їх менш помітними. Також, при бажанні можна відполірувати поверхню, вартість цієї послуги 150 грн.
Ще одна наша рекомендація, щоб зберегти естетику: ми радимо використовувати одну сторону для нарізання, а іншу лишити для естетики.
Якщо у Вас будуть запитання чи потрібні додаткові поради, ми завжди готові допомогти.
- ИРИНА Г***Відгук від покупця. Продавець: Kremezstone
Чудова якість дошки, не ковзає по столу; швидка доставка, приємне обслуговування; готувати одне задоволення, Дякую)
- Переваги:
- Міцна, не вбирає запахи; екологічна; сучасна
- Продавець Kremezstone
Дуже дякуємо за високу оцінку нашої роботи!