Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір іграшок для кота на 11 предметів з вудочкою-дразнилкою з метеликом і пером

Оцінка користувачів 5/5
на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Kit House

Чудова іграшка для котів
    Мої у захваті просто
    Купую вже вдруге

Переваги:
    За адекватні гроші чудове придбання
    Коти на стільки полюбили, що біжуть до мене, де б не були, як почують двоники

Вудка прийшла зламана

• Продавець  Kit House

Нам шкода, що ви отримали товар у такому стані. Перед отриманням замовлення рекомендуємо обов’язково перевіряти товар на наявність пошкоджень безпосередньо у відділенні. Якщо під час огляду виявлено пошкодження, товар можна не забирати та одразу оформити відповідний акт у службі доставки.

Після отримання товару без зафіксованих пошкоджень, на жаль, складно встановити, на якому етапі виникла поломка.

Якщо у вас виникла така ситуація, зверніться до нас у приватні повідомлення — спробуємо допомогти розібратися.

• Єлизавета П***

Отримувала цей набір через поштомат
      Він був не у коробці, а просто у кульку
      Можливо тому прийшов пошкодженим
      Написала про це продавцю у той же день, як отримала
      До іграшок ніяких питань немає
      Прошу надіслати справну вудку

Дякую за розуміння

• Продавець  Kit House

Дякуємо за ваш відгук та за те, що повідомили про ситуацію.

Хочемо зазначити, що це вже ваше друге замовлення у нашому магазині. Обидва рази набір відправлявся однаково — у пакувальному пакеті. Перше замовлення ви отримали без проблем, як і інші замовлення, які ми регулярно відправляємо таким способом.

Щодо вудки: товар перевіряється перед відправленням і на момент отримання він був справний.

Якщо під час отримання ви б виявили пошкодження, посилку ви б не забирали. У такому випадку товар повернувся б нам, і ми могли зафіксувати пошкодження та оформити претензію перевізнику для отримання відшкодування.

У вашому випадку посилку було забрано з поштомата, а про пошкодження ви повідомили вже після того, як принесли товар додому. Тому зараз неможливо встановити, коли саме виникла поломка — під час транспортування чи вже після отримання.

Механічне пошкодження не є виробничим дефектом, тому за таких обставин ми не можемо здійснити обмін товару.

Нам прикро, що виникла така ситуація. Але саме для таких випадків ми рекомендуємо завжди перевіряти товар при отриманні: якщо є пошкодження — не забирати посилку. Тоді ми маємо можливість зафіксувати проблему та пред’явити претензію перевізнику.

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Кішка в захваті. Дуже зручно використовувати,сама вудочка легенька і компактна ,її легко крутити в руках,бо від інших в мене вже через 5 хвилин стомлювалась рука. Також класний набір різних насадок.Дуже задоволена

Переваги:
    Легка і зручна у використанні
    Недоліки:
    Відсутні
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Набір дуже крутий, але саме той, що заявлений на сайті у продавця.Купую уже не перший раз і цього разу засмутила нова комплектація і кріплення в самій вудочці( ми зняли зручний карабін з старого набору, бо змінювати іграшки було не зручно).
    Шкода, що таку інформацію мені не надали перед покупкою і відправленням.

Переваги:
    Подобається котику
    Недоліки:
    Оновлений набір , не сподобався
    • Продавець  Kit House

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що зміна комплектації засмутила вас.

На момент відправлення замовлення ми самі ще не були поінформовані виробником про зміну конструкції вудочки. Щойно нам стало відомо про цю зміну, ми одразу, безкоштовно відправили вам вудочку попереднього зразка, навіть до того, як ви залишили цей відгук або звернулися до нас із претензією.

У результаті нова вудочка залишилася у вас безкоштовно як подарунок від нашого магазину. Саме тому нам трохи прикро, що, попри те, що ми оперативно вирішили ситуацію за власний рахунок, ви все ж залишили негативний відгук.

Ми цінуємо кожного покупця та завжди намагаємося вирішувати будь-які питання максимально швидко й на користь клієнта.

• Наталія

Мій відгук не є негативним, я поставила товару 4 зірки і написала, що ваш товар є улюбленою іграшкою мого кота.Так я була засмучена, тим що мене не попередили про зміну комплектаціі перед відправкою, про що і залишила відгук, щоб майбутні покупці знали що така ситуація можлива.
      Я дуже вам вдячна, що ви надіслали мені подарунок і дуже шкода, що отримала таку реакцію на ситуацію яка склалась.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Кішка була у захваті, просилась гратись ще і ще протягом дня :)

Переваги:
    Невисока ціна, велика кількість насадок з пірʼячком
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Курсенко Л***

Покупкою задоволений

Переваги:
    Зручно тримати, коту подобається
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Дякую,все ок,кіт вподобав іграшки)

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що іграшки сподобалися вашому улюбленцю — це найкраща оцінка для нас Нехай приносять ще більше радості та активних ігор! Будемо раді вашим новим замовленням

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Чудовий набір, киця грає із задоволенням

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що набір сподобався вашій киці та приносить їй задоволення. Нехай і надалі тішить активними та веселими іграми!

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Ми з шестирічною кицею в захваті. Як виявилося, це для неї найкраща іграшка. Красиві яскраві кольори дражнилок довго тримають її увагу. Навіть якщо вудка зламається, дражнилки можна чіпляти на щось інше і так продовжити термін експлуатації. Тепер кицька буде в кращій формі, ніж я.

Переваги:
    Яскраві кольори довго тримають увагу кішки.
    Недоліки:
    Дражнилки потрібно прятити, бо киця вже прийшла щось вкрасти )
  • Микола В***

Гарний набір!
    Грається з задоволенням.
    Старі іграшки закинув.
    Нажаль пір'я перегриза, та на вудці ручку відгриз.
    Котик росте, майже рік.
    Дякую!

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Набір просто супер для мого котика.
    Враховуючи його характер та вагу грається тільки такою іграшкою.

Переваги:
    Вартість
  • Яна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Классный набор, очень бюджетно как для такого качества и количества игрушек.
    Удочка прочная, регулируется длина, леска комфортной длины для игр с питомцем.
    Каждая насадка сделана качественно, можно помимо удочки прикрепить и на другие палочки если есть в доме старые игрушки. Питомец очень довольна , носит по всей квартире и требует игрищ. Магазин быстро обработал заказ, благодарю

Переваги:
    Разнообразные насадки, прочный материал удочки, быстрая обработка заказа и отправка.
  • Елизавета П***

Відмінний набір
    Котикам сподобалося
    Я навіть не уявляла наскільки буде їхня зацікавленість
    Сьогодні вже другий день, як набір приїхав, не відходять від нього
    Їх у нас троє, два молодих котів та одна 11ти річна
    І всім їм зайшло

Переваги:
    Вудочка-дражнилка телескопічна
    Купували, коли була знижка
    Недоліки:
    Граються, наввипередки, поки не заберешь самостійно, нічого не допомагає, вчора гралися 2 години безперестану
  • Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Спасибо большое, продавцу и производителю наша кото-дочка очень довольна
    Играет с удовольствием, единственное насадки лучше менять раз или два в неделю, чтоб не надоедала.

Переваги:
    Классная штука, пробуйте, каждый котик/кошечка индивидуальны и любят разные игрушки
  • Вадим Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Отримали замовлення! Ми і наша киця задоволені! Дякуємо!

• Продавець  Kit House

Дякуємо Вам за відгук,будемо раді вашим новим замовленням)

• Кузнецова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Наша кішечка і ми дуже задоволені іграшкою, чудово, що є багато змінних запасок, вони міцно фіксуються , так, щоб тваринка не зірвала і не травмувалася. Наша кішка довгі хвостики сприймає, як мишок, носить їх до себе у "лігво", гризе, а також дуже добре бігає за вудочкою. Це чудово допомагає підтримувати активність домашнім котикам. Полюбляє і пір'ячко. Після нас таку ж вудочку для свого котика і мій тато) Рекомендую.
    P.S. я тільки зарізала " очки" із кольорових хвостиків, про всяк випадок, хоча вони й міцно тримались

Переваги:
    Багато змінних іграшок, ціна
    • Продавець  Kit House

Щиро дякуємо, пані Оксано, за такий теплий та детальний відгук!
      Радіємо, що ваша кішечка активно грається й отримує задоволення Нам дуже приємно, що набір іграшок виправдав ваші очікування. Бажаємо вашій пухнастій улюблениці ще багато веселих пригод із новими «хвостатиками»!

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Добрий день , отримала замовлення , моїм котикам подобаються такі іграшки , так що я повністю замовленням задоволена , якість обслуговування добра , окреме дякую за подарунок !

• Продавець  Kit House

Дякуємо, Світлано, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ваші котики задоволені іграшками, а ви – нашим сервісом. Раді були вас порадувати подарунком! Чекаємо на ваші нові замовлення. Гарного дня!

• Костя Д***
    Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний

Гарна по довжині, різні, якісні "насадки" з дзвіночами. Кіт задоволений.

Переваги:
    Кіт задоволений
  • Олексій

топова іграшка
    коти просять погратись щодня а потім неймовірно дуріють)
    насадок вагон
    10/10

• Продавець  Semdem

Вдячні за ваш відгук, це важливо для нас! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Ліліан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Різнобарвний

Чудовой набір. Моя кішка в захваті. Тепер це її улюблена іграшка. Матеріали достатньо хороші. Єдиний мінус як на мене це металевий карабін на який чіпляються змінне пір'я, адже коли кицька його ловить зубами, то можна і без зубів лишитись. Тож я його зарізала і просто привязую їх до ліски

Переваги:
    Довга вудочка, зручна ручка, багато змінних іграшок
    Недоліки:
    Металевий карабін
    • Продавець  Semdem

Дякуємо за ваш відгук

Раді, що набір сподобався вашій киці та став улюбленою іграшкою.

Також дякуємо за зауваження щодо карабіна — передамо інформацію для перевірки якості комплектуючих.

Гарного дня!

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Різнобарвний

Моя киця просто дуріє від неї. Міняємо насадки і літаємо по всій квартирі. Вудка розкладна і міцна, хоч і виглядає тонесенькою. Покупкою мега задоволений.
    P.S. населяю на неї якусь вкусняшку і мурлику просто не зупинити

Переваги:
    Прекрасна вудка, якраз те що треба
    Недоліки:
    Ліска трохи закоротка
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Різнобарвний

Для гіперактивної кицюні. Улюблені насадки хвостики-змійки. Тягає вудку за нами по квартирі, натякаючи на спільну гру.

Переваги:
    Фанатіє від хвостиків (змійки і білочки)
    Недоліки:
    Поки ігнорує насадки з великим кольоровим пір'ям. А їх аж 5.
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Різнобарвний

Игрушка супер, кот счастлив и очень удобно играть с котом за счет длины ручки.

Переваги:
    Длина ручки
    Количество насадок
    Коту нравится
    • Продавець  Semdem

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за позитивний відгук, ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар, до нових зустрічей в нашому магазині!

• Єгорова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Різнобарвний

Крутий набір. Коти просто дуріють)))

Переваги:
    Великий пакунок
    • Продавець  Semdem

Добрий день, Світлано! Ми дуже раді, що Вашим котикам сподобались наші дражнилки) Дякуємо за відгук!