- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 22
Форма супер. Дитина задоволена.
- Переваги:
- Гарна форма
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 22
Продавець швидко відправив товар, та допоміг з розміром
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка
- Недоліки:
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 24
Форма на синові лежить ідеально.У магазинах коли приміряли,то все було не те:майка широчезна,шорти обтискали живіт.А тут дуже хороший пошив майки,а шорти взагалі на шнурку,тож можна регулювати як тобі треба.Рекомендую,замовляйте спокійно.
- Переваги:
- Ідеальний пошив
- Недоліки:
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 26
Продавець зателефонував, уточнив розмір
- Переваги:
- Якість тканини і швів, відповідність розміру
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 26
Однозначно 5 балів. Дуже гарної якості. Дитині сподобалася. Приємна до тіла.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 24
Все підійшло! Дитина задоволенна!
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 26
Все підійшло, дякую!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 28
Замовлення було відправлено досить оперативно, що було для мене дуже важливим.
- Переваги:
- Хороша якість тканини, розмір відповідає таблиці.
- Гавриловець О***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 26
Форма дуже сподобалася,розмір підійшов,дитина щаслива)
Окремо подяка за консультацію і оперативність обслуговування!- Переваги:
- Якість, консультація, оперативність
- Недоліки:
- Моргун В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 26
Дуже дякуємо за форму,дитина в захваті))Якість на вищому рівні.Окремо дякую за консультацію і підбір гетр.Гарних продажів))
- Переваги:
- Швидкість,якість,консультація
- Крістіна М***
Доброго дня скажіть будь ласка який зріст у вашого синочка? Хочу зрозуміти який замовляти розмір
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 24
Все супер! Дитина дуже задоволена