- ShmigserВідгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: M. Колір: Чорний
Замовляв XL для сина, потім M для онука. Обидва задоволені. З продавцем нормальний зворотній зв'язок, проконсультували щодо розміру, на досить високих хлопців (190 і 170) підійшло чудово. Доставка швидка, Розетці і продавцю дякую.
- Переваги:
- Теплі
- Продавець SVI_UA
Дякуємо за замовлення в нашому онлайн магазині. Чекаємо Вас знову. З повагою магазин SVI_UA
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарна якість,приємні до тіла. Дійсно гріють.
- Переваги:
- Тепло
- Продавець SVI_UA
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хорошее качество, удобные
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Чудові
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Звичайні, в міру теплі. Сезон добре відходжують.
- Переваги:
- Цiна, якiсть
- Недоліки:
- Не знайшов
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: L. Колір: Чорний
Классные, удобные, минутку походил по комнате и уже чувствуется как греют. Тонкие, с флиской внутри.
- Тимур
Ну точнее начес, но впечатление флиски. В общем теплые
- Юрий Щ***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Отличное качество
- Переваги:
- Недорого
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: SVI_UA. Розмір: XL. Колір: Чорний
все добре