- Алёна М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Шикарна переноска. Дуже гарної якості. Усі замки робочі. Котик важить 7 кг. Чудово вмістився. Продавець ввічливий. Гарне спілкування. Швидка відправка.
- Продавець ЗооТорг
Олена, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Придбали сумку-переноску на випадок необхідності перевезення своєї собані на далеку відстань.
Дуже зручна, якісна і продумана річ. Особливий плюс для мене - можливість швидко скласти переноску в компактну пласку сумку, яка займає зовсім мало місця.
Також сумка дуже легка за вагою і має надійну міцну ручку та ремінь на плече для переносу.
Наша чіхуашка вагою 3,8 кг вміщається достатньо вільно, може там розвернутися, стояти або лягти. Але поки що боїться самостійно заходити, обнюхує. Трохи є специфічний запах, але сподіваюсь, що він трохи з часом зникне. І сподіваюсь, що поступово звикне наш песик до нової речі, не буде її боятися.
Продавець відповідальний, попередньо зателефонував, дуже швидко відправив товар без усіляких передоплат.
Дякую!- Переваги:
- Зручність, якість, можливість скласти компактно
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за неймовірний відгук та теплі слова,
це дуже допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися у якості та зручності нашої сумки! Щодо запаху (який може бути, адже товар новий), то так, він дійсно досить швидко вивітрюється.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Мені сумка сподобалась. Кішка не маленька але їй було достатньо місця. Коли застібала бігунок на одній з молній, відвалився залізний кінчик, який треба встромляти в сам бігунок, добре що не загубився бо він дуже маленький. Маючі руки та плоскогубці я закріпила його назад. Треба дуже обережно застібати молнії.
Продавець ввічливий. Замовлення відправили швидко. Дякую.- Переваги:
- Легка, збирається та не займає багато місця в квартирі.
- Недоліки:
- Для мене немає недоліків, які я б не могла виправити.
- Продавець ЗооТорг
Ольга, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Переноска зручна ,носила в ній кота до лікаря,кіт всередині себе спокійно поводив.А в домашніх умовах мої котики в ній сидять,сплять як в будиночку.
- Переваги:
- Легка,зручна.
- Недоліки:
- Немає.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Зручна переноска. Легенька. Але все ж не для нервових пухнастих. Моя киця не дуже любить гуляти, а тим паче їхати то в деяких місцях кігтями розідрала дірки, хоча матеріал доволі міцний. Можна прати за потреби.
- Переваги:
- Зручна, легка, складається і розкладається, можна помити чи попрати.
- Продавець ЗооТорг
Анно, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися своїми враженнями! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Менеджер зателефонувала та запитала про вагу котика, приємний голос, тактичне спілкування, швидко надіслали товар.
- Переваги:
- Брала 2шт. зі знижкою (для котів) на свою ціну добра переноска для заявленої ваги, радує ширина 28 см, зазвичай в цій категорії 23- стандарт. Добрий і достатньо міцний матеріал. Котам добре. Дякую.
- Недоліки:
- Хотілось би більш укріплене дно та якісну фурнітуру, але на цю ціну все дуже добре. Дякую.
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про нашу сумку та рівень нашого сервісу! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям впевнитися, що наш товар якісний, відповідає зазначеним характеристикам та ціновій категоріі, а замовлення швидко можна отримати!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Гарна та зручна переноска.
- Переваги:
- Дуже компактна у розібраному стані. Привабливі кольори.
- Недоліки:
- Запах, потрібно 2-3 дня аби віветрити
- Продавець ЗооТорг
Володимире, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сумка Вам сподобалася та підійшла для Вашого кошенятка! Щодо запаху (який може бути, адже товар новий), то так, він досить швидко вивітрюється!
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Рожевий
Дуже комфортна і зручна сумка, в той же час прочна, кішка с задоволенням їздить в ній в машині, а дома може іноді використовувати її як будиночок для сну
- Переваги:
- Зручність, комфорт для тварини і для власника
- Продавець ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про нашу сумочку! Комфорт наших покупців та їх улюбленців має пріоритетне місце в нашій справі!
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
сумка приємна на дотик, прошита фурнітура (не заїдає при використанні), чиста та акуратна зовні/зсередини.
легка за рахунок всебічної вентиляції та ергономічна за своєю формою.
у зібраному вигляді займає місце на рівні ноутбуку/папки для документів,
все згідно опису (реальні фото додаю).- Переваги:
- приємний матеріал, легка, не займає багато місця.
- Продавець ЗооТорг
Євгенія, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Ангелина В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Замовляла для свого котика вагою 5.5кг, почуває себе супер комфортно. Переноска не прогинається і витримує таку вагу
- Переваги:
- Ціна,якість
- Продавець ЗооТорг
Ангеліна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Жукова С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Продавца рекомендую, товар качественный, переноска отличная
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець ЗооТорг
Сабрина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Чудова переноска, міцна, дно не просідає.
Йорк 4 кг почував себе комфортно, досить вільно змінював свої положення.- Продавець ЗооТорг
Марта, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Надзвичайно якісна переноска. Коту комфортно. А для мене головне, що надійна. Багато отворів, а сітки мало, так що кіт не розірве. Тримає форму, але не б'є по ногах, як пластикова. Вдячна продавцю за чудовий товар.
- Переваги:
- Суцільні переваги. Усе просто чудово.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Инна Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Нормальна звичайна переноска, хотілося б трохи кращий замочок
- Продавець ЗооТорг
Інна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Анжела П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Відповідає якості, зручна переноска для мого котика. Рекомендую.
- Продавець ЗооТорг
Анжела, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Чудовий та якісний товар. Рекомендую!
- Переваги:
- Міцний матеріал,зручність,компактність.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець ЗооТорг
- Богдана Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Гарна переноска для домашніх улюбленців. Наш котик важить 7.5кг. Вагу витримує , дно не прогинається . Без лишніх запахів. Котик зацінив.
- Недоліки:
- Пока що нема
- Продавець ЗооТорг
Богдана, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Джек Рассел задоволений і ми також
- Переваги:
- Дуже зручна сумка ! Вічливий продавець , швидка доставка
- Продавець ЗооТорг
Ганна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Скорбич Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Все чудово
- Переваги:
- Зручна для кота
- Недоліки:
- Спочатку є різкий запах, потім вивітрюється
- Продавець ЗооТорг
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Отримала переноску, складали разом і операторами на новій пошті завтра буде краш-тест
- Переваги:
- Легка, модна
- Недоліки:
- Трохи є запах, але думаю вивітриться
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Сумка хороша , але якщо ваш котик важе більше 5 кг буде провалюватися дно сумки хоча сама по собі сумка не маленька
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Переноска добре, легко збирається, важить небагато зовсім, порівняно з пластиковими переносками. Кішечка 5 кг влізла, котик 7,5 кг не вліз (не пролізла попка )
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий милий відгук) Дуже раді, що наша сумка Вам сподобалася, приємного користування!
Велика, зручна. Сподобалась. Брали для кошеняти, а влізе дорослий кіт).
- Продавець ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий милий відгук) Дуже раді, що наша сумка Вам сподобалася та підійшла для Вашого котика, приємного користування!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дякую за якісний товар. Для невеликої тварини зручна і одночасно затишна сумка-переноска
- Продавець ЗооТорг
Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що наша сумка підійшла для Ваших котиків, а інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Хотіла саме таку, бо пластикові як на мене холодніші і не дуже зручні, в цій трохи дно провисає (у нашого котика 5 кг), але не критично, як для такого матеріалу то все супер, товар відповідає опису та фото, нам все сподобалось
- Переваги:
- Гарний колір, стиль, комфорт
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а також іншим покупцям побачити, що продавець є надійним, а товар якісним!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Хороша якість
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв`язок! Це дає можливість іншим покупцям впевнитися в якості нашого товару!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Зручна сумка-переноска-трансформер,в машині зручно тримати на колінах ,до того ж стильно виглядає.Вдома трансформується в будиночок,в лежак,компактно складається.
- Переваги:
- Багатофункціональний аксесуар.
- Недоліки:
- Ще не знайшла.Боюся,щоб з часом не вийшла з ладу застібка-блискавка.
- Продавець ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий, розгорнутий, відгук, дуже раді, що наша сумочка Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця! Ця модель у продажу не перший рік, фурнітура якісна!
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Після попереднього відгуку продавець відповів дуже швидко. Надав компенсацію за дефект товару. Дякуємо!
- Продавець ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Дякуємо за відгук про рівень нашого сервісу! Ми завжди раді допомогти своїм покупцям і вирішуємо бдь-які питання по замовленню!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Вітаю. Сумка-переноска - ТОП. Дякую.
- Переваги:
- Гарний матеріал, зручна.
- Продавець ЗооТорг
Ігорю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наша сумка Вам так сподобалася та підійшла для Вашого котика!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
купили чорну для киці, нам дуже сподобалась тим, що легка, можна на плечі нести і складається дуже компактно - займає взагалі мало місця. До всього дуже стильно виглядає
- Переваги:
- легка і компактна
- Продавець ЗооТорг
Володимире, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук про наш товар! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці можуть впевнитися, що наша сумка зручна, якісна та ергономічна!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дуже зручна переносна. Котики її використовують як хованку та дряпалку. Їм подобається мені теж.
- Переваги:
- Легенька та міцна
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що наша сумка так сподобалася і Вам, і Вашим котикам, а інші покупці, в свою чергу, можуть впевнитися в зручності та якості нашого товару!
- Мархлевич І***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Чудова переноска
- Переваги:
- Зручна
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про нашу сумку! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці бачать якість та зручність нашого товару!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Переноскую дуже задоволені)) Стильна,зручна, котика 5 кг добре витримує
- Продавець ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Раді, що наша сумка так сподобалася, бажаємо Вам і Вашому котику приємних прогулянок!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Кіт зацінив, часто використовує як місце для спання.
Швидко доставили. Дуже сподобалась функція складання переноски, що економить місце, коли переноска не потрібна в зібраному вигляді.- Переваги:
- Оргономічність, легко переносити
- Продавець ЗооТорг
Сергію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук про наш товар та за оцінку нашого сервісу! Дуже приємно, що Ваш котик почуває себе комфортно в нашій сумочці, користуйтесь із задоволенням!
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Доставка теж на вищому рівні: швидко та без нервів)) Дякую за якісний товар та приємне обслуговування!
- Переваги:
- Дуже гарна та зручна переноска! Виглядає стильно, котику дуже подобається в ній перебувати навіть вдома)) Великим плюсом є те, що вона компактно складається та займає мінімум місця
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Дякую виробнику!
- Переваги:
- Практична,легка, зручна. Котику сподобалось!
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що сумочка сподобалася і Вам, і Вашого котику!