Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Акустична гітара Equites EQ600C Black 38

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Matt Black

Швидка та якісна відправка, приїхала ціла без подряпини якісь те що треба, та звучання рекомендую

• Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

Гитара супер,звучание бомба,отличный вариант для учебы на гитаре.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

Добрий день, і мені прислали не ту гітару, яку замовляла, а дешевшу - приблизно на 600 грн. Ніхто зі мною заміну не обговорював. Можу скинути фото - гітара polcraft, а замовляли іншу

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Підміна товару
    • Cascade

Доброго дня момент заміни обговорювався менеджером під час дзвінка.

• Пінчук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

Купував на подарок для дружини так як вона хоче навчитись грати але перший раз прийшла зламана і я цього не замітив але погодились поміняти на іншу тож за отправку і дозтавку мені теж прийшлось платити зверху, товар коштує 1900 а заплатив за нього 2400

Переваги:
    Недоліки:
    Якщо товар з дефектом то платите за отправку і доставку ви
    • Cascade

Доброго дня якщо товар пошкодився по вині перевізника, ви не оплачуєте доставку, якщо ви перевіряєте товар на відділення під час отримання. В вашому випадку ви інструмент забрали і оплатили наложений платіж, в такому разі всі витрати по поверненню і обміну оплачує покупець.

• Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

Прислали не ту гітару що в оголошені прислали дешевшу на 600 грн але по тій самій ціні.

Недоліки:
    Царапини,тріщина біля грифу.
    • Cascade

Доброго дня момент заміни оговорювався менеджером при підтвердженні замовлення. Ми перевіряємо інструменти перед відправленням і старанно упаковуємо, але інколи пошкодження трапляються по вині перевізника. У вас є можливість обміняти або повернути товар напротязі 14 днів з моменту покупки.

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

Інструмент хорошої якості. Гарно звучить. Не було труднощів з доставкою. Все прийшло без пошкоджень. Продавець привітний. Усі питання, які виникли, були швидко вирішені. Рекомендую

• Cascade

Спасибо. Всегда рады помочь. Удачных покупок.

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: Cascade. Колір: Black-Purple

пришла быстро, без повреждений и царапин. настроила ее без проблем, звучит отлично. спасибо

Переваги:
    внешний вид, размер, звучание
    • Cascade

Пожалуйста. Всегда рады помочь. Удачных покупок.

• Шевченко Е***
    Продавець: Cascade. Колір: Matt Black

Добрый вечер!Сделали заказ у данного продавца и столкнулись с множеством неприятных нюансов
    Во-первых,гитара пришла поцарапанная,на это мы закрыли глаза и забрали с новой почты,но когда приехали домой увидели что она ещё и разбитая,при том,что коробка в которой была транспортировка без малейших изъянов и повреждений,и это означает только одно,что данная гитара была отправлена именно с такими изъянами!
    Очень не приятно,что столкнулись с таким нечестным продавцом
    Будьте внимательны и старайтесь обходить стороной данного продавца.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Поцарапанная,разбитая