Відгуки покупців про Біопрепарат Septix 50г, засіб для очищення вигрібних ям

Дякую, працює добре!

Дякуємо за відгук!

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BioHol. Вага: 200 г

Уже другу щаказую, дуже допомагає позбутися запаху з ванної

Переваги:
    Дієве
    • Продавець  BioHol

Дякуємо за Ваш відгук Богдан! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому інтернет-магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!

• Олег К***

Працює.

Дякуємо за відгук.

• Наталя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Прекрасно работает. Теперь никаких неприятных запахов из выгребной ямы на даче.

• Продавець  Канадское качество

Дякуємо за відгук! Нагадуємо про регулярне додавання порції біопрепарату.

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Септік на 114 квартир. Великий. Розводив і вливали в отвори на верхньому поверсі( зі слів трохи легше стала сходити вода)
    Лив в ями септіка. Дуже важко сказати працює чи ні. Ями замулюються. З цим не допомагає. Зі слів тих хто ближче живе до септіка- менше стало воняти. Але ж це суб'єктивна штука.

• Продавець  Канадское качество

Добридень! Дякуємо за відгук. Виходимо із вступних даних: ви замовили 3 вересня 3 упаковки 200 г біопрепарату. Постійне застосування протягом 3 місяців для нас можливість обговорити роботу біопродукту. На даний момент нам необхідно розуміти, який обсяг септика (куб.м.) в який застосовувався біопрепарат? Так у вашому відгуку поряд із показниками роботи біопрепарату: зниження неприємних запахів, краще стікає вода питання про розрідження мулу. Необхідно також розуміти, скільки років септику? Септик великий, як ми розуміємо з відгуку, і мул може бути досить щільним.

• Продавець  Канадское качество

Бактеріям потрібен час для переробки. Всі ситуації є приватними: у когось цей процес займає 3 місяці, у когось рік. Для цього ми перебуваємо у конструктивному діалозі з покупцями. Чекаємо на відповідь і дякуємо за відгук.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Біопрепарат досить швидко подіяв, вже після 1го використання запах з вигрібної ями майже повністю зник. Після 2го результат ще краще. Рекомендуємо

• Продавець  Канадское качество

Дякуємо за відгук! Нагадуємо: перший місяць вносити розчин біопродукту кожен тиждень. Починаючи з другого місяця один раз на місяць незалежно від температур.

• Токмина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Довго обирали засіб для вигрібної ями, бо попередні не давали бажаного результату. Цей справді працює. Приватний будинок, до використання качали яму ледь не кожні 3-4тижні. За практично 2 місяці використання біопрепарату вийшли на півтора місяці. Вміст ями став рідшим, що значно полегшує викачування, запах став менш різким.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Канадское качество

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нагадуємо про щомісячне додавання порції біопрепарату незалежно від температур.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Спасибо за отличный препарат! Как долго я подыскивала средство для пробивки труб канализационных и очистки ямы и наконец нашла что искала! Спасибо что вы есть и продаете такой препарат! Спасибо! Народ покупайте, проверено что работает!Удачи всем!

Переваги:
    Эффективный!
    Недоліки:
    нет!
    • Продавець  Канадское качество

Вдячні, що Ви знайшли час залишити відгук. Дякуємо!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Канадское качество. Вага: 200 г

Біопрепарат купила вже другий раз.Зарекомендував себе гарно.Протягом літа- осені бактерії у вигрібній ямі працювали відмінно! Задоволена покупкою . Дякую Розетці за швидку доставку товару!

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Канадское качество

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Нагадуємо: біопродукти Bio Septix працюють незалежно від температури на вулиці.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Agrium