- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Даже не ожидал от этого малыша такой мощности. Старый системник выглядит новым, а клавиатура буквально блестит.
- Переваги:
- Мощность, компактный размер
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Мой старый ПК теперь стал чище, чем когда-либо))
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
В принципе неплохо, но слабее чем ожидалось
- Переваги:
- Недоліки:
- Слабовато, ноза такую цену терпимо
- Кристина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Нормальная дуйка, с бытовыми задачами типа выдуть пыль из ноута, пс, фильтров для пылесоса, вытяжки для маникюра, просто сдуть пыль с экрана телевизора, ноута справляется хорошо.
Стало открытием то что можно выдувать остатки продуктов (петрушка укроп на пример) из холодильника что б не ловить их тряпками. - Баграт А***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Продавець оперативно звʼязався і забрали бракований товар.Вислали новий.Все чудово,працює.
- Баграт А***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Прислали не робочій товар
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не робочій
- Продавець Animal Towns
Нам дуже шкода, що ви отримали бракований товар. Ми розуміємо ваше розчарування і приносимо свої вибачення за цю прикрість. Наша команда вже оперативно опрацювала ваше звернення, і ми раді повідомити, що проблему було повністю вирішено.
Ми вже відправили вам новий, повністю справний товар і взяли на себе всі витрати на доставку. Наша мета — щоб ви були повністю задоволені покупкою, тому ми завжди готові швидко реагувати на подібні ситуації та виправляти свої помилки.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Огонь
- Переваги:
- Моцний
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Гарний товар, використовую другий день.
- Переваги:
- Маленький та зручний
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Бимба