Відгуки покупців про Трекер для телефонів Samsung Galaxy SmartTag 2 Black (EI-T5600BBEG)
- Артур А***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Дякую
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: NiceGadget
До самого девайсу претензій не маю - реалізація на рівні Apple AirTag.
Основна проблема: працює тільки з пристроями Samsung (як і AirTag працює тільки з Apple), а гарантувати, що біля пристрою будуть часто проходити люди з Samsung не можна ніяк (така ж проблема і у AirTag).
Тож, якщо ви загубили трекер у людному місці (і трекер не рухається) - ви його знайдете скоріш за все. У іншому разі шансів мало.
Є ще один нюанс: далеко не всі пристрої Samsung підтримують роботу з даним девайсом. Думаю, якщо підтримували б усі: пристрій був би значно привабливішим ніж той же AirTag, оскільки людей із самсунгами не мало.- Переваги:
- Якісне виконання
- Недоліки:
- Працює тільки з пристроями Samsung (далеко не всі моделі)
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Товар добрий купив щоб знати місце знаходження ключей він завжди під'єднаний до телефону якщо поруч але коли ти забув їх дома то видно твльки 50 хв тому вони були дома. Для кого важливо щоб бачити чиєсь місце знаходження (наприклад дитини) не підійде
- Переваги:
- Довга батарея, маленький
- Леонід Н***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Не оправдал ожидания, если потерять то не найти, так ото по квартире разве что
- Переваги:
- Недоліки:
- Работает как игрушка,ничего серьёзного,не стоит на него надеется
- Продавець NiceGadget
Дякуємо за ваш відгук. SmartTag 2 працює найкраще у зв’язці з мережею Galaxy Find Network та смартфонами Samsung Galaxy поблизу. Якщо використовувати його лише як «дзвіночок» у квартирі — тоді дійсно функціонал може здатися обмеженим.
Рекомендуємо перевірити налаштування SmartThings та активувати офлайн-пошук — саме це дозволяє знаходити речі навіть поза домом. Більшість користувачів успішно використовують SmartTag 2 для пошуку ключів, сумок чи авто на значній відстані
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
працює, але не завжди точно, навіть у місті. додаток тільки для samsung
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Все чудово, все працює
- Переваги:
- Швидка доставка
- Пилип Р***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Дуже задоволений покупкою. Все прийшло вчасно, як і було зазначено в описі. Рекомендую продавця!
- Переваги:
- Гучна сигналiзацiя i водозахист. Батареи вистачаэ на багато мiсяцiв.
- Недоліки:
- Повна функцiональнiсуть лишь з телефонами Samsung
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Замовив одразу два таких. Працюють тільки з телефоном самсунг. Один повісив на ключі, інший на кішку. Кішка з 20го вересня не з'являється вдома, і трекер не фіксується в мережі
- Недоліки:
- Працює тільки з пристроями самсунг
- Олексій Я***
Кішка повернулась сама через 26 днів. Трекер був на ній.
- Ганна
Рада за вашу кішку, а трекер виявився неробочий?
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Все чудово, дякую
- Переваги:
- Автономна робота батареї, компактний, взаємодії із Samsung екосистемою
- АРТЕМ Д***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Гарний
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Сподобався девайс) маленький зручний. Брала для відстежування домашньої кішки, яка любить ходити гуляти. Продавець швидко відправив замовлення. Рекомендую і товар, і продавця! Дякую!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget
Чудовий трекер , рекомендую
Набагато кращий аніж дешевші аналоги- Переваги:
- Ціна , якість , розмір