- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Добра батарея. Стала на місце попередньої без ніяких проблем. Ємність нема чим перевірити, але роутер зараз робе вдвічі довше, ніж на старої батареї.
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Все добре зауважень нема відправили швидко
- Переваги:
- Відправили швидко, все працює.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: 100percent
Дякую, все працює.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Швидка доставка. все упаковано. батарейка відповідає заявленому зразку
- Переваги:
- Швидка доставка. все упаковано.
- Недоліки:
- Поки що не виявили
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Відправили швидко. Батарея працює
- Переваги:
- Відправили швидко. Батарея працює
- Недоліки:
- Поки що не виявили
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: 100percent
Можно брать, главное чтоб брак не попався
- Переваги:
- Хорошая батарея, была заряжена на 80% держит заряд часа 4
- Недоліки:
- Не оригинал но качество близкое к оригиналу
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Все отлично!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Батарея працює, але не видає 1500mah. Спочатку взагалі взяла тільки 750. На четвертій зарядці розігналася до 1100. Думаю це її межа. Зовнішній вигляд не відповідає фотографії товару
- Переваги:
- Не побачив
- Недоліки:
- Не видає заявленої ємності
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Отримав батарею:
1) Не така як на фото!
2) Не працює , зовсім!
3) На роутері висвічується: Battery error.
4) На зарядку не рєагує!- Переваги:
- Недоліки:
- Не той зовнішній вигляд як на фото. Не заряджається. Не працює зовсім.
- Продавець 100percent
На данний товар діє гарантія 12 місяців. Перед використанням зніміть захисну плівку з контактів.
- Віталій Г***
Яку плівку ?
Чи Ви вважаєте що Людина , яка користується гаджетами та інш. , на очі не бачить ? І не зняла б любий «захист» яким нормальні виробникі акумуляторів забезпечують безпеку своїх виробів від конвеєрної лінії і до використання ?! Ця батарея / виріб - не працює !
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Не рекомендую
- Недоліки:
- По-перше, батарея не виглядає як є в опису товару, це якась звичайна альтернатива.
По-друге, рік маркується 2013 роком.
По-третє, вона майже не тримає заряду…
- Продавець 100percent
На даний товар діє гарантія 12 місяців, це перше. Друге, GB/T - 2013 це на дата виготовлення, а стандарт типу зарядки, який з 2013 року, запроваджений на всіх типах таких АКБ. Зверніть увагу, цей знак присутній на всіх акумуляторах. Третє, якщо у вас виникли проблеми з батарейкою, ми без проблем обміняємо на нову. p.s. Всі наші акумулятори 2023 року.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Проблему вирішено
Батарея ледь витримую без зарядки 20 хвилин
- Переваги:
- Недоліки:
- не тримає заряд
- Продавець 100percent
Нажаль від браку ніхто не застраховани, для цього ми і даємо гарантію 12 місяців.
- Roman Z***Відгук від покупця. Продавець: Q.A.R
Проблему вирішено
Акумулятор - СМІТТЯ.
У мене роутер huawei 4G, та рідний акумулятор вже не тримає заряд, але працює, якщо підєднаний до мережі. Замовив цей, по номер акумулятора та характеристикам. Поставив новий акумулятор, перших пару годин показував що повністю заряджен і працював автономно. Але буквально пройшов день і він не тещо не тримає заряд, як мій старий, а навіть будучі підєднаним до мережі, всеодно вимикається постійно. Прийшлось поставити свій старий аккумулятор щоб хоча б від мережі працював.
Висновок, викинуті гроші. Дякую.
ПиСи випадкова написав аналогічний відгук, до відгуків до продавця, тому що ніколи не писав раніше відгуки, та вже пізно зрозумів що помилився.- Переваги:
- Недоліки:
- Перестав працювати на наступний день
- Roman Z***
Хотів би поділитись продовженням історії.
Зі мною звязався продавець, та пішов на зустріч. Я відправив аккумулятор назад, та мені сказали що має бути нова партія, можуть відправити інший, я погодився. Перед відправкою перевірив цей аккум, напругу показував 3.5V, хоча мав би 3.8 але це не значить що він не працюючий, можливо до моєї моделі роутера не підходить.
Поки чекав нової відправки, звернув увагу що мій старий аккум став працювати та тримати заряд, мабуть із-за глубокої розрядки так себе вів, але зараз я лишив старий аккум та їм користуюсь, навіть якщо все таки це тимчасово явже привик підключати до нього банку.
Тому продавець повернув кошти за товар, дуже йому вдячний за розуміння. Сподіваюсь що просто мені не повезло з цим аккумом.
В загальному продавець топ.
- Наталiя Д***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Продавати у 2025 роцi товар з датою виготовлення 2014 рiк - це вже занадто. Тому й висилка товару, при повнiй його оплатi. Добре, що 188 грн не такi вже й великi грошi, але ж... Оцiнити можу хiба, що по "0".
Шукайте кращих продавцiв.- Переваги:
- Вiдсутнi
- Недоліки:
- Протермiнований товар.