- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Ну наче норм тримає, на день вистачає, чи просто пощастило
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal
Батарея де тримає заряд навіть до кінця дня при невеликому використанні телефону. Якщо використання регулярне, то навіть ледве хватає на пів дня.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримає заряд
- Продавець KrokoDeal
Прикро що так сталося. Причини описаних симптомів можуть бути як в АКБ так і в інших елементах телефона. Нажаль телефон вже дуже не новий. Його термін експлуатації вийшов. Тому в будь який момент можуть виходити з ладу різні його частини, як АКБ так і інша електроніка , що може давати багато різних симптомів, часто неоднозначних, в тому числі і описані Вами. Рекомендуємо для початку перевірити телефон в майстерні і впевнитися що інші його частини працюють справно. Якщо це брак акб то є гарантія
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal
Змінила акумулятор ,гарно працює ,швидко не розряджається
- Переваги:
- Заряд довго тримає
- Продавець KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- игорь б***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Батарея очень плохо качества ,хочу вернуть! Батарея которой 2 года лучше держит заряд
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Не держит заряд
- Володимир Б***Продавець: 100percent
АКБ mi bn54. В опису було вказано що оригінал, приїхала копія невідомого виробника. Не раджу продавця
- Продавець 100percent
В описі конкретно вказано Original PRC. На данний товар діє гарантія 12 місяців, якщо у вас є питання зверніться до нас ми їх вирішимо.