Відгуки покупців про Жіноча шовкова нічна сорочка пеньюар Ghazel 48 чорний (17111-072)

Код:  482070544
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: GZ style. Розмір: 50. Колір: Чорний

Доброго дня. Мені не сподобалося,що я замовила нічну сорочку і хотіла,щоб вона відповідала заявленим характеристикам та фото. Круживо на сорочці зовсім не таке, не високої якості, мені більше сподобалося те,що на фото. Я обурена.

Переваги:
    Хороша тканина сорочки
    Недоліки:
    Не відповідає фото
  • Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: GZ style. Розмір: 56. Колір: Чорний

Я думаю продавец не плохой. Мне она не подошла ношу 54-56 полномерный заказал 58. И было нормально но....кружево действительно другое и материал не очень качественный. Плюс она не так идёт как на фото больше как круглая по талии . Ну не мой вариант. Спасибо продавцу видела внизу конфетка лежала. Все упаковала на место и отправили назад.

Переваги:
    Продавец хороший
    Недоліки:
    Товар не подошёл. По качеству немного другое чем на фото
  • Віта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GZ style. Розмір: 54. Колір: Чорний

Хоч і кружево відрізняється від того що зображено на фото, але тим не менш на якість це не впливає) гарна шовкова сорочка, приємна до тіла) якість сподобалась) дякую

• С.0
    Відгук від покупця. Продавець: GZ style. Розмір: 54. Колір: Чорний

Кружево на виробі не таке як показано на фото.

• Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: GZ style. Розмір: 54. Колір: Чорний

Кружево виявилося іншим. Не те щоб воно було не гарне. Все гарно, але на фото інше кружево

• Наталія Г***
    Продавець: GZ style. Розмір: 44. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

фото і реальність далека,взагалі не той дизайн ,що на фото,розмір завеликий....

Недоліки:
    не відповідає розміру
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике