Картка Rozetka

Відгуки покупців про Халат жіночий домашній махровий однотонний з капюшоном Bonita 56 Пудра (101ПД56)

Код:  482197594
Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Бонівія. Розмір: 50. Колір: Світлий нюдовий рожевий

І, до речі, він не рожевий, як на фото, а пудровий. Я його називаю 'брудний рожевий', бо саме так він виглядає

• Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Я перепрошую за свій перший коментар, який я поспішила написати одразу після покупки. Я стала ненавидіти цей халат вже через тиждень. Бо десь так він лиш і протримався. Потім став нагадувати брудну зваляну ганчірку. Крім того, погоджуюсь з іншою коментаторкою: манжети пришиті неправильно, тому шви нагадують товсту поручену гусінь і приходиться вибирати: або гидко, або вона тобі буде муляти. Такий собі вибір. От тільки що його прала, як подивилася на нього, не витримала - вирішила написати. Він огидний. Не викидаю тільки тому, що коли сильний обстріл сплю в ньому в коридорі. Що теплий, то теплий. Не купуйте.

Переваги:
    Теплий
    Недоліки:
    Це просто гидота
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Ввічливий продавець. Було питання по розміру, я пояснила свої бажання, вона все правильно порадила. На 48 розмір я взяла 50, бо хотіла, щоб був великий. Якщо вам так не треба беріть свій розмір. На моєму халаті всі шви рівні, акуратні, абсолютно нічого не тягне. От тільки, як я вже говорила трохи не подобається шов на манжеті. Але рукави довгі. А, і халат реально довгий. Мій зріст 168см

Переваги:
    Красивий колір, теплий
    Недоліки:
    Не знайшла. Все відповідає характеристикам. Хоча мені трохи не подобається, що манжети рукавів пришиті оверлоком. Трохи той шов мені муляє.
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Світлана К***

Хороший халатик, теплий

Переваги:
    Ціна, якість, гарний колір
    Недоліки:
    Трохи тягнуть шви