Відгуки покупців про Батарея Xiaomi 402035 для YI Smart Dash Camera Xiaomi 1S
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Акумулятор приїхав в дивному пакуванні. По виду це скоріше китайський ОЕМ акумулятор, а не оригінал. Маркування заводу виробника було, імовірно, стерто для відведення підозр, а поверх нанесено наклейку. Після під'єднання до пристрою нічого не працювало. Знявши захисте покриття виявив що плата захисту акумулятора явно не оригінальна оскільки сиділа вона дуже криво, а виводи + та - від акумулятора були погнуті. Сам конектор відповідає потрібному форм фактору, але порядок виводу дротів був переплутаний, що і було причиною не працювання акумулятора. Припаяний коннектор до плати був дуже не охайно, що додатково вказує на не рідкість плати та конектора. Через це пришлось самостійно перепаювати конектор до плати захисту в потрібному порядку вже після чого акумулятор почав заряджати.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не працював
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Те що треба, відповідає опису, підійшло на відеорегістрптор без питань.
Як буде тримати заряд надалі покаже час, зараз все добре. - Юрій І***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Все працює на відмінно
- Переваги:
- Швидко якісно зручно
- Недоліки:
- Непомітив
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Не підходить роз'єм під 1s
- Ленара Э***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Отличная батарея, цена .Покупала на видеорегистратор, покупкой довольна
- Переваги:
- Отличное качество
- Ярослав О***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Все супер!
- Яджин В***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Все супер. Підійшла і працюЄ
- Флорін П***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Брал для заміни батарей на відео регістратор Xiaomi підійшло
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: DS Mall
- Продавець DS Mall
Вітаю! Нажаль брак існую у всіх товарів, але як раз на такий випадок ми і даємо гарантію на товар. Для вирішення питання, найближчим часом з Вами зв’яжеться наш менеджер!
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Батарея непрацює навіть немає напруги
- Переваги:
- Непрацює
- Продавець DS Mall
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Стала и работает нормально
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: DS Mall
Можно покупать. Товар качественный.
- Переваги:
- Батарея нормальная. Соответствует описанию. В видеорегистратор стало нормально, как родная, всё работает.
- Недоліки:
- Дороже аналогичных, но я брал точно такую же как была. Другие были немного не такие.