- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Українська
Сама клавіатура чудова, але є проблема з рідним софтом. При запуску програми NGENUITY повністю гасне підсвітка трьох клавіш: «6», «і» та «ч». Якщо програму повністю закрити й вивантажити з трею - підсвітка цих клавіш одразу оживає. Тобто залізо повністю справне, але щось не так із взаємодією софту. Пробував і перевстановлювати софт, і перевіряв на іншому ПК - це нічого не дало.
Питання до представника: це проблема софту чи клавіатура має дефект, який не дає їй нормально регулювати підсвітку?- Переваги:
- Збірка, матеріали та тактильність - усе на висоті. В автономному режимі працює ідеально.
- Недоліки:
- Фірмове ПЗ NGENUITY.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник брендуДобрий день!
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Будь ласка, перевірте, чи не працює в системі якійсь інший софт для керування підсвітленням (може, від материнської плати, може, від чогось ще). Якщо такого софту немає - перевірте, чи не збережений в NGENUITY профіль налаштувань клавіатури с вимкненими цими клавішами.
- Храпливий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура в цілому не погана, але сталася не приємна ситуація, в програмі ngenuity перестала відображатися картинка клавіатури, програма бачить що клавіатура підключена і відображається модель але самої картинки клавіатури немає, відповідно макроси налаштовувати не можна, така сама історія з підсвіткою, як виявилось це поширена проблема, ( мишка і гарнітура відображається, проблема з клавіатурою)
- Переваги:
- В цілому нормальна
- Недоліки:
- Проблема з софтом ( напевно )
Представник брендуДобрий день!
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Дмитро! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Така ситуація буває, коли версія прошивки клавіатури старіше, ніж програма. Для вирішення зазвичай достатньо оновити прошивку клавіатури.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Українська
Сначала думал, что просто попробую ее и, если не зайдет, вернусь к старой. Но уже через пару дней понял, что руки сами тянутся именно к ней – печатать приятно, а клавиши нажимаются так, будто всегда пользовался именно такой.
Приятно, что кейкапы износостойкие и не покрываются глянцевым налетом.
Из недостатков – если привык к более тихим клавиатурам, звук может показаться громковатым.- Переваги:
- Хорошие кейкапы, быстро привык, подсветка.
- Недоліки:
- Громковата.
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатуру брал в первую очередь из-за компактного формата и хотсвапа, так что можно самому смазывать свичи Krytox. Заводские переключатели оказались довольно мягкими и тихими, но ощущаются немного пустоватыми. Корпус собран добротно, хотя без лишней премиальности — просто крепкий пластик и металл. RGB-кейкапы приятные на ощупь, не скользкие, но шрифт на них мог бы быть менее агрессивным. Подсветка настраивается гибко, но из коробки эффекты кажутся слишком вычурными.
Если устраивает звук и ход свичей, можно брать смело.- Переваги:
- Хотсвап, добротный корпус, подсветка.
- Недоліки:
- Нет.
- Олексій С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Українська
Ця клавіатура прекрасна! Вона поки що в мене сама улюблена, бо в мене було не мало клавіатур до неї і від HayperX від razer ( razer mini Hayperspeed, hayperX alloy core) і ще одна дешева мембранна. Мені дуже сильно зайшло те що на цій клаві є сенсор підсвітки!
Та є можливість гарячої заміни! Це мені все дуже сильно сподобалось в цій клаві. І все інше теж на висоті! Приємна по розмірами та роботою з нею. Всі рекомендую!!!- Переваги:
- Сенсор ргб, гаряча заміна, розмір, свічі, клавіші
- Ярослав З***
І як зараз клава себе почуває чи зявились дабл тапи?