ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Прозорий магнітний чохол AeronGuard з MagSafe для Pixel 9 | Тонкий, ударостійкий, підтримка бездротової зарядки

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black + Transparent

Все сподобалось. Доставили швидко.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Transparent

Чохол підійшов. Швидко відправили.

Переваги:
    Хороший матеріал.
  • Артем В***

Чудовий продавець
    Дуже швидко відправили, приємне, надійне пакування. Чохол класно сидить, приємний на дотик і дуже класно виглядає.

Переваги:
    Доставка, пакування, якість
    • Продавець  GPixel

Вітаємо, Артеме!

Щиро дякуємо за такий комплексний відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили швидкість нашої доставки та надійність пакування — ми завжди намагаємося збирати замовлення якнайкраще. Раді, що чохол AeronGuard виправдав очікування щодо дизайну та тактильних відчуттів.

Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся знову!

• Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black + Transparent

Хорошего качества чехол. Магсейф работает, магнит потужный, держит как надо. Блок камер защищён, зазоров нет.

Переваги:
    Хорошее качество. Сильный магнит. Хорошо лежит в руке.
  • Діана М***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel. Колір: Black + Transparent

Класний чохол, ідеально підійшов для Google Pixel 9. Безпровідна зарядка Магсейв працює, кнопки зручні, блок камер прикритий, над екраном бортик.

Переваги:
    Все супер, гарно виглядає
    • Продавець  GPixel

Діано, ще раз дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви обрали комплект аксесуарів у нашому магазині. Раді, що чохол AeronGuard повністю виправдав очікування: від зручності кнопок до захисту камер та екрана. Нехай ваш Pixel 9 буде у безпеці та радує стильним виглядом. Користуйтеся із задоволенням!