Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.1/5
на основі 53 відгуки
  • Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Красивий і оригінальний сучасний "космічний" технодизайн (із-за дизайну я його і обрав), зручна ручка, доботнійший міцний, приємний на дотик АБС-пластик, є додаткове відділення об’ємом грам в 200 з кришкою - для різного дріб’язку або, наприклад, можна взяти з собою туди мішечок з хімією. Ремені здались слабкими, але коли їх поклав на місце і одяг повний оприскувач - було дуже зручно, ремені не розтягались, плечі не натирали, оприскувач зручно розташувався на спині, не чіплявся за дерева і кущі, як старий (мій зріст, до речі, 187 см, якщо комусь цікаво). Загалом, 12 літрів для моїх 7 та 10 соток - саме те, і 10 літрів розчину стає з запасом, і він невеличкий і дуже зручний.

Автоматичний насос накачує тиск і вимикається. Починаєш поливати - вмикається, припиняєш - вимикається. Завжди є тиск і в той же час економить заряд. Дійсно, отримав задоволення і від покупки, і від процесу користування. Звичайно, я рівняв його з ручним ранцевим оприскувачем, і це просто "вау))) ти просто насолоджуєшся ))

Хороший набір насадок. Є такі, що дають круглу хмару аерозолю - зручно для зелених кущів, є насадка, яка дає аерозоль, але довгим факелом - зручно бризкати стовбури дерев і виноград, наприклад. Є насадки подвійна і потрійна - кропити картоплю чи якісь насадження. Є насадка, яка дає чотири струмені - я нею помив від бруду бетонний ганок на дачі.
    З цими насадками можна мити машину - наприклад, покрити її автошампунем, буде тепліше - спробую обов’язково на машині, раз тепер є такий чудовий прилад )))
    Дуже добре розпорошує рідину, до стану туману або пари, гарно покриває площу.

(Єдине, що не зрозумів, чого нема прозорої пластикової кришки на блок вимикачів і зарядки. На 16л моделі на фото є така кришка, а тут нема, хоча кріплення на неї є відлите. Хоча це й не критично, і на функціональність жодним чином не впливає, але я довго ламав собі голову, для чого той крючок, поки не побачив на іншому оприскувачі, що то для кришки ))))))))))

Загалом дуже задоволений. Ніколи ще з таким задоволенням не бризкав ділянку. Рекомендую )

Переваги:
    Зручний, з хорошого пластику, красивий оригінальний вигляд.
    Недоліки:
    Не виявив. Правда, не зрозумів, чого нема пластикової кришки на блок вмикачів і гнізда зарядки. Кріплення є, а кришки нема. А на фото з 16 літровим така кришка є

Добрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що вам сподобався товар. Нехай служить довго і тішить вас!

• Володимир Г***

Кришка має бути чи не.Питання лишилось без відповіді

• Василь О***

По фото видно, що кришки немає, навіть на зображенні коробки її немає, а на 16 л є скрізь на зображеннях, придивіться

• Людмила Т***

Обрискувач дуже сподобався.
    Регулярно використовую в господарстві

Переваги:
    Дуже полегшує роботу
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 16

В загальному цим виробом дуже задоволений. Він реально полегшив обприскування, а також дав можливість і іншого його застосування. І головне, не потрібно безперестанку накачувати тиск, щоб обприскувати рослини. Рекомендую. Але саме з об'ємом 16 л. Оскільки в них акумулятор більш витривалий.

Переваги:
    Наявність електро міксера для перемішування суміші. Не потрібно струшувати сам обприскувач. За рахунок великого об'єму в 16 л є можливість регулювати необхідну кількість рідини, тобто при необхідності заливати менший об'єм. Акумулятора вистачає на довго - 4-5 зарядів. Влітку 2025 дружина використовувала його в якості поливалки, безпосередньо під корінь. Досить ефектно.
    Недоліки:
    Трубка коротка і тверда. Не продумана добра фіксація лямок ременя. Я їх просто прив'язав, щоб не злітали.
  • Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Це кайф був в мене ручний так заморювався а з цим тепер працювати одне задоволення

Переваги:
    Новий дизайн зручний в користуванні легкий і прийшов повністю зарядений
    Недоліки:
    Нехватає кришки на бокову панель з кнопками такої як на 16 літровом
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 16

Отримав оприскувач, все було в наявності як в описі, в середині були присутні залишки води,думаю перевіряли його. Акумулятор заряджений, шкала повністю, єдине питання хто підкаже, при заряджанні тільки світиться індикатор на зарядному пристрої, на шкалі бачка нічого не висвітлюється, це так має бути?

Переваги:
    16 л, змішувач
    • Ксения Х***

На пишите пожалуйста как вы внизу ремень закрепили,он у меня незащелкивается а свободно весит и падает ,нет фиксации

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 8

Працює добре і заряду вистачає на довго. Задоволена,рекомендую

Переваги:
    Легкий,зручний,економний
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Сергій М***

Добротний оприскувач

• Ксения Х***

Подскажите пожалуйста как ремень внизу застёгивается,не могу отдеть. В этой модели 16 про незащелкивается. Спасибо за подсказку

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Зручний,та продуктивний обприскувач.Задовольняє всі вимоги

Переваги:
    Ціна-якість
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Даже гарный, все добре працюе.

• Владимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Купив. Випробував водою 2 рази бачок - заряд держе. Штанга для оприскування дуже мала, прийдеться купувати окремо другу.

Переваги:
    Зручніше за ручний оприскувач
    Недоліки:
    Крім щтанги все добре
  • Инесса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Супер, даже не очікувала, 3 раза вже оприскувала - заряд ще є. Працювати легко і якісно.

Переваги:
    На спині, руки вільні.
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Отримав швидко, все працює.

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Чудовий вибір, гарна комплектація, перевірка на виробництві. Насадки сховані всередині баку.

Переваги:
    Надійний, зручний.
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Наталя К***

Супер!!!

Переваги:
    Дуже якісний
  • Богдан Б***

Товар супер

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Поки не має
  • Назарій Т***

Чудовий Все працює бездоганно

Переваги:
    Регулятор тиску обприскування
  • Артур М***

Все Супер

• Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Знахідка для жіночих рук та плечей. Працює гарно, зарядки вистачає на 5-6 оприскувань

Переваги:
    Якість. Легкий та зручний
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
  • Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 8

Хороший оприскувач, взяла його після повернення попереднього марки «Д…-М»
    Оприскувач легкий 8 л як раз зручно роводити і тримати . Заряд тримається відмінно !

Переваги:
    Легкий, зручний
  • Любомир Б***

Задоволений покупкою.Рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка
  • Наталія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Замовила. Прийшов дужє гарний, але перший раз я не зрозуміла, що насадки в середині -) Замовила вдруге. Дужє задоволена оприскувачем, взяла на 10л, компактно, не важко. Якісний пластик, куча насадок. В саду, ще не мала випробувань, тільки у ванній кімнаті. В загалом сподобався.

Переваги:
    Компактний, багатофункціональний, не важкий, тримає заряд.
    Недоліки:
    Немає.
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 8

Покористувалися літо та осінь, незамінна штука для тих в кого є сад, дуже зручно

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Обприскувач добрий, два рази працював.відмінний результат.

Переваги:
    Гарний обприскувач
    Недоліки:
    Не побачив
  • Роксолана
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 10

Прошу підказати на якому літражу є виключення подачі води на самій штанзі?

• Саша М***

Все працює дуже добре

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Товар отличный, как у всех с остатками воды, манжет на бруке удлинителя плохого качества ( растянут) не держит воду

Переваги:
    Нормальный за свои деньги
    Недоліки:
    Манжет
  • Юрий Г***

Оприскувач супер.

• Людмила Т***

Сподобався у використанні.
    Все працює. Задоволена.

Переваги:
    Не потрібно качати рукою
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
  • Мостова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 8

Потрібна допомога по зборці.
    Включила разом з водою і потекло з усіх щілин. середині був мокрий, з цього виходить що його перевіряли

• Савків Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Оприскувпч чудовий, лиш один недолік не видно скільки води налито. Немає прозорої шкали.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 5

придбали оприскувач, працювати ним одне задоволення, правда закоротка штанга, на 1 дерево не вистачає довжини штанги

Переваги:
    Недоліки:
    невідмічені документи при товарі, немає гарантії та документів......прийшов просто товар
  • Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Гарний обрискувач, добротний пластик, виглядає надійним. Тиск достатній, навіть з запасом, але є регулювання. Рідина попала в насос тільки після того, як зняв фільтр та прокачав велосипедним. Далі працював без зауважень. Не досягає до 5 зірок через штангу, не знаю, що нею можна обробляти, виглядає іграшковою. Купив з нержавійки і додатково ручку . Рекомендую, можливо кому допоможе з пошуком.

Переваги:
    Зручний, ергономічний
    Недоліки:
    Штанга
    • Євген

Підкажіть яку ручку додатково купили?

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Чудовий оприскувач, дуже подобається потрійна насадка. Деко збирати, заряду вистачає на довго.
    Нажаль один з перехідників в комплекті опинився бракований, тому всіма насадками користуватись не можу

Переваги:
    Легкий в користуванні, класно потрійна насадка
    Недоліки:
    Заводський брак одного з перехідників для насадок
  • Дворецкий А***

Якісний оприскувач

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Невірно вказана довжина штанги. Вона 80см
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 8

Маленький. Зручний. Особливо на вузеньких грядках. Дружина негайно "прихватизувала". Дванадцятилитровий "старий" оприскувач залишився мені. Крім того дуже економний. Форсунка працює чудово.
    Едине зауваження - коротка і нерегулюєма штанга.
    Загальний висновок - товар відповідає свїй ціні.

Переваги:
    Розмір. Розхід розчину.
    Недоліки:
    Штанга. Нажаль не телескопічна.
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий із блакитним. Об'єм: 12

Дуже швидко надійшов товар в точку видачі Розетка. На місті перевірив комплектацію та роботу оприскувача. Вся комплектація була в наявності. Дома перевірив роботу оприскувача з водою. Робота оприскувача продумана добре. При включенні кнопки загоряється рівень заряда акумулятора. При натисканні на рукоятку оприскувача починає працювати насос і розписувати воду. Інший способ роботи оприскувача, це коли повертаєш регулятор потужності оприскувача, також загоряється рівень заряда акумулятора і при натисканні рукоятки починає розприскуватися вода.
    Великий мінус - відсутність захисної кришки на кнопку, регулятор, хоча під кришку є на корпусі кріплення.
    При отриманні товару акумулятор був майже повністю заряджений.
    Дата виготовлення - 09.2024 року.

Переваги:
    Зручний при оприскуванні - включив кнопку, нажав на рукоятку і оприскуй рослини.
    Багато різних видів насадок.
    Зручний ранець.
    Недоліки:
    1. Коротка штанга: в складеному стані складає 40 см, при повністю розкладеному - 70 см.
    2. Відсутність захисної кришки на кнопку, регулятор та штекер заряду.